Zarinya Ja mam studijni sobotu az do vecera![]()
VIP zjevy
Mutziputzi ja mela mit volny vikend a vymenila ho kolegyni a je strasne moc prace, vyjimecne, normalne tolik nebyva a tim, ze mam vikend tak pujdu 12dni v kuse.......![]()
Nikdy uz nikomu nemenim sichtu. ![]()
a jeste u toho byl popisek,ze vypadala ve vecernich satech skvele...
postavu má až na ty pomela fakt krásnou, ale...to jsem fakt jediná, komu připadá, že má úplně směšně udělané obočí? dělá jí hrozně divný obličej.
Jiná Realita oboci jsem si vubec nevsimla a ani po upozorneni mi nijak tragicke neprijde....
Jiná Realita nejen oboci, vypada divne cela. ale ja tyhle umelotiny proste nemusim
viktorka_od splavu a co ma jeste umeleho krome prsou?
nolita mně přijde, že má divnou barvu, nesluší jí, jak ho má všude stejně široké...celé mi přijde jak komixové, nalepené, nebo asi nevíc jako udělané obtiskem ![]()
Ja nevidim umelyho nic
Zarinya pery? Viem, ze ich ma asi prirodzene plnsie ale toto mi pride uz umele, ale ktovie.. Ona podla mna vyzera na tej fotke ako voskova figurina, tak neprirodzene aj ked umele nemusi mat nic, len ta fotka na mna robi taky dojem. Ale je to vec vkusu samozrejme.
viktorka_od splavu Umělotina?
Nepíšeš pod nátlakem? ![]()
whiskas Nevím, kdo to je, ani co má, nebo nemá umělé, ale na fotce na mě působí taky plastově. Obočí se mi zdá strašidelné.
Kouknete na nedavno zminovanou Lelu Ceterovou a pak posudte umelost tyhle dotycny![]()
Pinot Noir Mně se na ní nelíbí jen ten vršek šatů, asi bych volila o číslo větší a róbu posunula výše, ale jinak se mi líbí.
Mně se na ní nejvíc líbí ramena a paže :-). Kdyby měla jiný šaty, tak jednoznačně super, takhle to v kombinaci s umělýma prsama vypadá lacině. Jinak úprava obočí mi přijde zastaralá, řekla bych, že už se to teď nenosí, zase letí přírodnější vzhled...
Slovo umělina bych nepoužila, je to kočka, modelkovský typ, pro ženy z lidu nedostižný.
Jiná Realita Obočí a rty se mi taky nelíbí, ale ty šaty jsou nádherné! I když podle mě dotyčné nesedí dobře. Nejsou někde vidět celé?
Nevím, kdo to je, ale vidím na první pohled atraktivni modelku se standardním umělým výrazem. Ruce, paže má pekny. Díky těm prsům v šatech působí dost vulgárně.
Jiná Realita spis trochu old school, ale jsou horsi...
Nechci kazit radost z kritizovani, ale Candice Swanepoel (nebo jak se to pise) umelohmotna neni. Ona takhle uzasne opravdu narostla. Tohle je jen blbe reseni satu,jinak nadhernych, ktere ji morduje prsa. Blba volba, nic jineho.
Obličej je ok,ale postava a tělo naprosto parádní. A přírodní. Nespravedlnost,co ? ![]()
Dadoo to je Candice? Ja bych ji na te fotce nepoznala, tam mi teda rozhodne umělá přijde.
Dadoo A je dovoleno, aby se člověku na tè fotce prostě jen nelíbila? Opravdu je nutné vytahovat hned nespravedlnost, radost z kritizování a podobné plky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.