Mutziputzi Ale Sime nevadej, ta si me pridala!
To cumim tedy,to je od ni hezky
ja mela zato,ze tyhle celebrity chteji jen obdivovatele.![]()
Mutziputzi Ale Sime nevadej, ta si me pridala!
To cumim tedy,to je od ni hezky
ja mela zato,ze tyhle celebrity chteji jen obdivovatele.![]()
Dávno sme tu nemali Sisu

pecka to je příšerný
pecka ta kabelka tomu vážně dodala grády![]()
stes ona je detailistka ![]()
To je oblečení nebo maska?
dynda tak bola na krst nejakého DVD
pecka Tak takhle vypadá pravý urputný ladění! A já si dělám problém s tím, že chodím v modrých teniskách s modrým batohem...
Tak jestli to nebyl Halloween, neomluví to už nic, i kdyby křtila death metal.
pecka chybí jí lebky na botách...
pecka A ten klobouk vypada jak soucast nejakeho kroje. Jakoze folklorni stylizace Freddyho Kruegera?![]()
Luna Ferdóš Krógeró?
a jeste u toho byl popisek,ze vypadala ve vecernich satech skvele...![]()

Zarinya řekla bych že jo, ne?
Zarinya taky bych řekla,ze vypadá fantastický. Navíc pět měsíců po porodu. Jen mi přijde blbě vyřešeny horní okraj šatů ![]()
Mutziputzi Dadoo je krasna, o tom zadna, ale sedici saty v oblasti prsou si predstavuju jinak.
#Dadoo Hodně blbě. Vypadá jak nacpaná v kornoutku, z kterého v nejbližším okamžiku vystřelí.
Hlavne nikdo nepiste "au au", zkazite mi uz tak blbou sobotu![]()
Mutziputzi spíš bych se bála co se stane, když zvedne ruce![]()
Mutziputzi to taky nesnasim a vsadim se,ze mam sobotu horsi nez ty. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.