když nad tím pořád přemýšlím, tak kratší plnovousy se mi líbí šedivé na úctyhodných kmetech, na šedivých rytířích, profesorech a podobně
prostě na někom, kdo působí impozantně, ale člověk nemá záměr prožívat s ním romantické chvíle či ho pojmout za muže. šedivé krátké plnovousy se mi asi spíš líbí ![]()
VIP zjevy
Je to spíš do Přiznání, ale Jason Momoa není úplně můj typ chlapa, ale kdyby se nabízel na jednu noc, tak bych to asi zkusila :-).
999 to je presne vono)))
Chudinka
Mutziputzi co to jako je?? ![]()
nolita Ty nepeces nebo co?:-D:-D
nolita shanime zrejme novyho trubce po Rosolovi, tak prej zije v Bruntale no, kdo jsem ja abych soudila![]()
Muž je vousatý, zrzavý (nemlich jak Tormund), akorát vlasy mu odvál čas.
a ty Simona Krainová ... když jsme v těch VIP ![]()
Ochotské někdo snědl pár perníků než se převlíkla z kuchyňskýho do sexííí
Podle otisků na pečícím papíře ...
Mutziputzi jako vono to asi někoho naláká no... tak nesuďme no :-)
A proč má ty ohořelé neladící rukavice? ... samé otázky...
Potrefenáhusa ten drobek?
zatím jsem nenarazila na chlapa, který by mi s plnovousem přišel lepší než bez, přísahám na pupek!
kazdej druhej, fakt ze jo :) Musi to teda bejt upraveny a ne moc dlouhy, team vous all the way.
Jiná Realita Vid a ja leta hucim do pritele, ze I chlap ma bejt upravenej, at se oholi a ono to uz neplati! Ted mi bude kontrovat, ze je to moderni, ale ja vousy taky nemam rada. Ja jsem proste na ty chlapecky typy a k tomu vousy nejdpu!
Já jsem rozhodně v týmu vousy. Na hezkém, upraveném chlapovi je to sexy a zrz jsou body navíc!
A jak píše 999 Jason Momoa - možná i na dvě noci :-D
LadyMary Dva dny už zavání průserem...
.
999 Noci. O dnech řeč nebyla ![]()
999 Ona to ta Lisa Bonet stejně vychytala. Nejdřív Lennyho a teď Jason....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.