Vousatej Bartoška v Teorii tygra je k sežrání
VIP zjevy
bartoška a abrhám jsou přesně ty typy, ke kterým mi jejich styl vousu sedí. ale takoví ti hipster důchodci s fousem po prsa, který si poránu asi natáčí na natáčky, to ne ![]()
Jiná Realita Nevím proč (vůbec tam vousy neměl) jsem si vzpomněla na Bartošku jako Sokolí oko
Mohučanka bartoška je boží vždy a všude, mimochodem příspěvek do debaty - to je můj styl chlapa
kam se hrabe momoa a spol.! a může mít i vous!
Zarinya Ona na tom před pár lety byla dost špatně, vlastně skoro na umření ( i když takhle se to v médiích neprezentovalo ), takže to se asi podepíše na každém. Možná je pořád v procesu nějaké léčby nebo má asi jiné priority.
Emerald ja nejsem vedma,ktera cte z karet....tak asi tohle vlakno muzem zrusit,zrejme kazdy ma nejaky duvod vypadat tak jak vypada,ne?
Kdepak Monča, ta má vkus!

barbucha jako princezna! -ne, princezna ne, carevna![]()
RoSa možná na Krymu?
RoSa Ne. Už zase.
Sweet Potato to je ale dost smutný...
tady kousek od nás ve čtvrti jsou baráky, kde touhle dobou chybí vánoční výzdoba - ale časem už jsme přišli na to, že se jolka na zahradě zjeví později, maj to posunutý ![]()
RoSa no moment, to snad ale nevadí, ne?
Potrefenáhusa ne, posunutí nevadí ![]()
barbucha ta je fakt pekelná. Ta jolka ![]()
Jak ziva!

Mutziputzi ach.. Nádhera. A prej se chystaj na trip do Vegas. Jen ten trestni rejstřík jim trochu hapruje
Mutziputzi No pripadne si misto plnovousu necha narust dlouhy chlupy v podpazdi, aby to zakryl!
Karja no fuj
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.