VIP zjevy
Sweet Potato To muselo být hezký, ne? :-)
Sweet Potato to nezní špatně :-)
A hráli stejným stylem jako ve fotbalovým zápase filosofů? :-D
999 Strašně vtipný. Jak se ti sportovci normálně snaží být co nejefektivnější, aerodynamičtí a tak, a najednou tihle důstojní mužové
Víte, jak srandovní je chlap s plnovousem v plavkách?
Nemůžu souhlasit, tedy když je plnovous vyvážen správnou dávkou porostu na hrudi ![]()
![]()
Pro mne je třeba správná dávka porostu na hrudi daleko atraktivnější, než vousy.
dzizisketa doma mám takový hezký komplet plnovousu, velké chlupaté hrudi, modrých usměvavých očí..., něco mezi Seanem Connerym a Georgem Cloonym. Můj muž se mi líbí stějně jako první den, kdy jsem ho poznala a můj úsudek pak možná není úplně objektivní
. Ale i tak si myslím, že plnovous sluší mnohým mužům a jsou pro mnohé ženy přitažliví.
Tak hlavně je to teď trend, to udělá taky svoje. Osobně jsem na modrooké bezvousé blonďáky, ale zkušenosti jsem nasbírala s různými vzhledovými typy (o osobnosti nemluvě).
Popsala jsi to moc hezky, přesto nejsem fanda vousů .
Ostatně myslím, že s vousáči je to stejný jako s prsy u žen. Některejm chlapům se líbí velký a jinejm ne.
I když vousatej Abrhám teda je
, přehodnotím svůj názor.
Viatori to je hezke![]()
Tak Betty vousatej abrham, bartoska.. no beru to tak ze uz jsou stari a maji co schovavat. jeste bych sama byla za poradny fousy rada, zejo![]()
Abrham moc dobry...79let,ale Libuska tedy dost bida...65let.

Zarinya Když k těm chlapům je asi zub času milosrdnější.
Viatori
Tak hlavně je to teď trend, to udělá taky svoje. Osobně jsem na modrooké bezvousé blonďáky, ale zkušenosti jsem nasbírala s různými vzhledovými typy (o osobnosti nemluvě).
To jsi napsala hezky. Jsem těsně před padesátkou, tedy zkušenosti ..... jsem sbírala.... ![]()
![]()
Viktorka od splavu: ježišmarjá já ho vlastně nepoznala bez
... ale vlastně z fotek... to bylo taky dobrý
.
Myslím, že je nutné, aby byl vous upravený a sedělo to celkovému vzhledu a dojmu z toho muže.
Tak Betty tak kdyz odhlednu,ze ne pro kazdeho je lehke zustat stihly,tak lepsi obleceni ,uces by taky udelalo divy.
Zarinya Zas ona vypadala mladě a hodně hezky hodně dlouho mi přijde, za ty kila navíc taky vždycky nemusí moct knedlíky. S oblečením a účesem máte pravdu, ale někdy na to asi prostě není energie.
Zina ja ji za kila navic nepranyruju a prave,ze se mi zda,ze dost blbe vypada uz delsi dobu.Ja hodnotim obleceni a uces+velky vekovy rozdil od jejiho muze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.