Dadoo Jasně, to úplně mění situaci
.
VIP zjevy
LadyMary To jo :-). Přitom dva tak fyzicky rozdílný chlapy nevymyslíš
.
999 JJ, mezi nima je rozdíl tak 40 cm na výšku a 50 kilo ![]()
jinx U těch dvou bych taky neměla předsudky a objevovala :-D
Tak to jsi mě fakt pobavila. Akorát ten Simonin Wagner mívá ty vousy docela střižené, ne? Muž je má aktuálně asi fakt jak ten zrzavý Islanďan.
PS: Tak jsem se podívala na pana Kraina, v porovnání s ním je muž vlasatý ![]()
A nemá ten straaašně horkej plech přitisklej až na břiše?
když nad tím pořád přemýšlím, tak kratší plnovousy se mi líbí šedivé na úctyhodných kmetech, na šedivých rytířích, profesorech a podobně
prostě na někom, kdo působí impozantně, ale člověk nemá záměr prožívat s ním romantické chvíle či ho pojmout za muže. šedivé krátké plnovousy se mi asi spíš líbí
Hele, nic si z toho nedelej - ja plnovousy na chlapech taky nesnasim, pripadaji mi silene asexualni, a to i kdyz je ten chlap pod plnovousem jinak fakt hezkej. Proste me to nebere, no. To same knir, to je snad jeste horsi. Jedine, co jsem ochotna tolerovat, je strniste ![]()
Je to zajímavý, nevim jak to dělam, ale dokázala bych si tady tipnout komu se eklujou vousy, je to obdivuhodný, zkusím to ověřit i v reálu!
Jediny, co mi není jasný, jak se záliba v plnovousech slučuje s depilaci (brazilskou
) zbytku tela?
Potrefenáhusa jo vidiš, dneska jdu![]()
Mutziputzi plnovous nemas, ne?
Potrefenáhusa neee, já na sobě snesu chlupy jenom od uší nahoru, neblázni!
Potrefenáhusa Plnovous by u Mutzi nevadil, kdyby dostala troje povlečení...![]()
Isca Já pro pírko přes plot skáču, tak jako povlečení se vždycky hodí, ale jak to myslíš??
Mutziputzi Cimrmani, Dlouhý, široký a krátkozraký:
DRSOŇ: Tak co, princezno, kdy bude svatba?
ZLATOVLÁSKA: A nevadí ti, princi, že mám vousy?
DRSOŇ: Co jestli mi nevadí
ZLATOVLÁSKA: Že mám vousy.
DRSOŇ (ke králi): Kolik dostane věnem?
KRÁL: Půl království, lovecký zámeček a dvoje povlečení. (Drsoň mlčí. Král znejistí a rozhodne se přidat.) Troje povlečení.
DRSOŇ: V tom případě mi vousy nevadí.
KRÁL: Nuže, děti, podejte si ruce…
Isca jo tak, znam![]()
Víte, jak srandovní je chlap s plnovousem v plavkách?
Kokoska ne, jak?
Kokoska Tak chlap s normálním plnovousem v plavkách většinou legrační není, ale onehdy mne rozesmáli baskeťáci s dlooouhými pečlevě upravenými vousy, vypadali jak družstvo antických filozofů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.