Bledule to jsem furt.![]()
![]()
VIP zjevy
Potrefenáhusa tak u te je to jasne, neni treba se ptat
viktorka_od splavu no mně přijde, že meghan ani rysy nemá africký, vlasy mi přijdou normálně evropský, ani mi nepřijdou nějak žehlený. Jako tady do toho si myslim, že to afro opravdu narovnat nejde, to jde vyžehlit jen do tý Michelle

viktorka_od splavu tam myslim, že má narovnaný svoje
viktorka_od splavu Potrefenáhusa nekde jsem cetla, ze Meghan to rovnaji nejakym specialnim keratinem, ale mozna to byl blabol, nevim. Ona taky nemusi mit vlasy uplne tak moc kudrnate, ale na nekterych fotkach je videt, ze maji ve vlhku tendenci se kroutit u korinku.
Lamicka jo, neco takovyho jednou ta moje kamoska absolvovala, ale pak uz ji to nestalo za tu prudu s tim. ale narovnat to slo, predpokladam ze meghan taky nema ty vylozene africky, ale musi to byt desnej boj
Lamicka jo, už jsem zagooglila a trochu jo. Jako já vim, že se ty vlasy i nějak chemicky narovnávaj, no nicméně mi pořád nepřijde, že její by bylo to afro
Lamicka jako dite je mela kudrnate dost. ale ten brazilsky keratin dava smysl.
Potrefenáhusa Ted koukam na fotky z detsvi a tam je ma dost kudrnate
Lamicka ok, odvolávám, má černošský vlasy

Tady máte celej vlasovej vývoj té přirozené krásky!
barbucha jenom vlasovej?![]()
moc se mi libi tady

Jako to břicho beru, ale pojedeme tady hejt na vizuál Meghan, nemusí bejt všem sympatická, ale krásná je zcela objektivně.
viktorka_od splavu spíš třeba Michelle Obama. Ale prej je strašný faux pas se černošek na ty vlasy ptát a nějak to rozebírat.
Proč?
Jinejch se přece běžně ptáme i rozebíráme, jestli je ta která odbarvená a jestli má vyžehlený (nebo naopak natočený) vlasy a jak jí (třeba herečce a jiný VIP) ten kterej účes sluší - normálně se o tom píše i v časákách... to už se teda nesmí?
barbucha tak asi jim neni příjemný ventilovat, že maj na hlavě cizí vlasy, nehledej v tom zas tu vaší "hyperkorektnost", plešatejm asi taky neni příjemnej dotaz na rakovinu
Nezaměňuj svůj názor s nějakou objektivitou prosimtě ![]()
Můžu já za to, že se mi nelíbí ani Janů, ani Blanarovičová a ani Megan? Ani jednu za krasavici neberu... ale co už se mnou, která za jednu z největší krasavic považuje Tildu Swinton
Ovšem nenutím nikoho, aby se mnou souhlasil!
P.S.
Jaký cizí vlasy? To jim tím žehlením odpadnou nebo co?
Neřikej mi že Megan nosí paruku.
barbucha tak to je deviace, to pak jo![]()
Objektivní deviace? ![]()
barbucha tvoje objektivní deviace, někomu přijdou atraktivní osoby po amputaci končetiny například, tobě Tilda![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.