moonlight Kdyz si nekdo tu pravidelnou (a drahou) peci muze dovolit, tak paruku nepotrebuje, to je logicke.
VIP zjevy
MP Marge No asi jo, zní to tak. Jen že tu padlo, že to u těch vlasů snad ani není technicky možné takto narovnat... Ale už si trochu začínám připadat nekorektně. Každopádně je lituju, já bych to asi nosila radši krátký...
moonlight já si to myslela, že to maximum, do kterýho to jde narovnat, má ta Michelle a tam to je vidět hned. Ale že Meghan měla jako malá taky drátěnku, to jsem nevěděla. Možná ale má ty vlasy přece jenom trochu jiný.
A jinak ten kachní nos a kozí nohy nebo co to tu padlo, to už mi přijde fakt spíš jako kyselý hrozny, nemusí se líbit každej všem, ale zas posmívat se "vadám" jako má ona....to mi přijde minimálně úsměvný
Potrefenáhusa vidím to stejně :-) ale někteří jsou na ni vysazení tak, že se asi neovládnou :-)
Potrefenáhusa Na mě třeba Meghan vůbec nepůsobí jako afroameričanka, ať píšu korektně. Tak u ní mě to vůbec nenapadlo.
A souhlas, to už je trochu zu viel od barbucha. Začínám vidět trochu tu zášť, jak to nazvala Mutziputzi
.
Takže "...zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou..." Trochu patetický, ale od včera mi to zní v hlavě ![]()
Ja zas treba nemam rada Kate, neni mi vubec sympaticka, ale jejimu vzhledu fakt nemam co vytknout. Mozna snad ty divny ocni linky, co nekdy nosi![]()
MP Marge No asi jo, zní to tak. Jen že tu padlo, že to u těch vlasů snad ani není technicky možné takto narovnat... Ale už si trochu začínám připadat nekorektně. Každopádně je lituju, já bych to asi nosila radši krátký...
Ono pry taky hodne zalezi na tom, jak moc "smisena" jste. Ja treba mam ted klientku, ktera je "light skin" asi jako Meghan, a vlasy ji drzi krasne rovne. Ale neni to zadarmo - kdyz mi podrobne licila, jak casto musi na to narovnavani, a jak to i tak kazdy den zehli, a kolik kupuje produktu na vlasy, tak jsem si rikala, ze to snad radsi tu paruku ![]()
MP Marge To asi hraje roli, to souhlas.
Ja zas treba nemam rada Kate, neni mi vubec sympaticka, ale jejimu vzhledu fakt nemam co vytknout. Mozna snad ty divny ocni linky, co nekdy nosi
Ha, asi bych s tim mela do Priznani, ale - mne se naopak jeji casto kritizovane ocni linky velice libi
Sama nosim podobne. Muj mejkap je jeden z duvodu, proc jsem nikdy neprispela do CJMDNS, protoze mi bylo uz dopredu jasne, co se dozvim ![]()
Jeste teda, kdyz uz jsem tady, tak ja jsem rozhodne "team Meghan", mne se fakt libi ![]()
Jéééé, toto je dobrá fotka, s tým ryšavým chlapčekom vzadu:)

tie cernosske vlasy a vyrovnavanie a nadpajanie ale vedie k nadmernemu vypadavaniu a oni potom baby nemaju casto moc na vyber ako ostrihat to a uchylit sa k parochniam. moja kolegyna mala vzdy vrkocky a jedneho dna prisla do prace s 1cm vlasmi a navyse sedivymi, no ale ona je baba jak lusk, uniesla to v pohode. dalsia sa desi toho okamihu tak rovna a vyrovnava, dava si do toho rozne satky a celenky ale vidiet ze to ma take poloplesate uz a drzi jej to na mieste ako prilba vdaka tonam tuzidla. mlada baba inak.
ps. meghan bola strasne roztomile dievcatko, mne osobne sa zda, akoby teraz tlacila na pilu, sme zamilovaniiii, sme tehotniiii, napriek tomu si myslim, ze je pekna a v tehotenstve este krajsia, len by sa mohla uvolnit. (disclaimer - moj osobny nazor)
Mně se hrozně líbí, jak se Meghan usmívá. No. Asi jsem taky team.
Tak já si taky myslím, že Meghan má trochu kachní nos a dost hubené nohy (jestli kozí nevím) - a přitom mi přijde krásná. Jednotlivé nedokonalosti se nakonec složí v krásný celek.
Dadoo mne se tez libi jeji usmev, a ma tech detskych fotkach je roztomila, ale ty nedokonalosti proste vidim (i kdyz bych je tak skarede jako barbucha nenazvala), proste mne osobne se libi jiny typ zen. a s kyselymi hrozny to nema nic. mam taky ohavny tvar nosu, bohuzel, o to vic se na to soustredim![]()
Znamená to, že eště ke všemu šilháš - jak si na něj furt koukáš? ![]()
barbucha soustředím na ten její, na svůj su zvyklá:D
To já ne. Pamatuju si svoje zděšení, když jsem se poprvé uzřela z profilu
(ne nepodobný tomu, když jsem se poprvé uslyšela
) Dodneška mám problém s těma postranníma zrcadlama v kabinkách... páč jsem na sebe zvyklá jen zepředu!
slniecko na tý fotce je celá její táta...
(hlavně ty divný oči/pohled. V dospělpsti se to schová za dlouhé vlasy, líčení, uvědomění si, jak se tváří...)
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.