Zarinya jo, pro me segra zelenkove a janu:-)
VIP zjevy
Zarinya já bych ji určitě nenazvala ošklivá, bůhchraň, ale ideálem krásy pro mě přiznávám se taky není. postavu má nepochybně pěknou, vlasy nádherné (pokud si s nimi tedy nedělá to, co na té fotce), ale přesto není "můj typ", který bych brala jako krásku. ale možná je to i tím, že ona snad vždycky chodí oblečená strašně a celková její stylizace je strašně laciná, což ji hrozně shazuje.
999 no,je to tak,je tam jeste fotka jak tam je s detma a na sobe jeste pres tohle vsechno cernou kozenou prekratouckou bundicku.
Jiná Realita ja se tech vlasu vsimla az po odeslani fotky,vyoada to jak spatne nasazena paruka,tedy.
viktorka_od splavu oskliva?(no kazdemu se libi neco jineho),ale to oblikani ji neslo nikdy.
My jsem byli onehdá ve Stavovským divadle na dětským představení a o přestávce ve foyer tam strašila Blanarovičová a se všema se pořád fotila. Ani v tom nehrála. Jsem si říkala, že asi nemá nic lepšího na práci než chodit někam mezi lidi a nechat se fotit... pak jsem teda pochopila, že to je součástí nějaké hry, děti tam běhaly s tabletama a za odměnu se asi s ní fotili nebo tak něco. Taková pěkná odměna. Jako vypadala dobře, ale byla opět hrozně přehastrošená, ona se prostě podle mě hrozně snaží být za dámu, ale nějak se jí to vymkne. Nebo nevím, možná ne.
Jiná Realita Pro me ideal krasy taky neni,proste hezka zenska,ktera se bohuzel hrozne hastrosi,ale osklivou bych ji rozhodne nanazvala a prirovnani k Janu nebo Zelenkove mi prijde uplne mimo.
Zarinya mně třeba zelenková, když byla mladší, přišla v obličeji docela pěkná, ale její celý zjev zabíjejí vlasy, které mi připadají mimořádně ošklivé. to afro se k ní strašně nehodí, obří vlnitá kulatá hlava. když to zamlada nosila kratší a měla ofinu, z mého pohledu to byla pěkná ženská. vždycky mi na ní přišly zajímavé oči. ale ty vlasy, ty vlasy.
Jiná Realita Jako myslíš, že se k ní nehodí vlasy, které má od přírody?
Mne sa Zelenková páči stále. Asi to patrí do priznania teda
Janulik03 mne sa nepacila,ale teraz som vyguglila tie fotky a paci sa mi. tak premyslam, ci to uz nie je vekom :)
999 myslím, že se k ní nehodí způsob, jakým si ty vlasy od přírody upravuje.
nebo myslíš, že každý se narodil tak, aby nebylo třeba zásahu? hodně žen, včetně mě, vypadá s vlasy od přírody dost blbě. a proto se stříhají, barví, fénují...a tak.
continuity jej vekom?
Tak ja neviem akosi byt kritická k ludom, ktorí starnu. Asi to je už tiež vekom. Mojim ![]()
Jiná Realita Já si třeba myslím, že každému opravdu nejvíc sluší barva vlasů, se kterou se narodil. To, že je fajn si vlasy nějak upravit, je jiná věc. Jsem prostě odpůrce barvení vlasů, no ![]()
Janulik03 no skor mojim bojim sa. nikdy som nemala prehnane naroky na vzhlad, ale cim som starsia tym som naviac tolerantnejsia k roznym odlisnostiam.
u Jitky Zelenkovej mi konkretne nikdy nevadili vlasy, ale to strasne tenke obocie. viem, ze to bola kedysi moda, ale mna to znervoznuje.
Jiná Realita Věta "to afro se k ní nehodí" mi přijde úplně mimo. A "mimořádně ošklivé" to jako fakt? Je jiná, ale to musí být všichni podle jednoho mustru? Asi si nedokážeš představit, jak obtížné je zkrotit takové vlasy. Navíc tohle málokdo umí ostříhat. To, že to v mládí zkoušela nosit jinak, chápu (taky jsem si několik let vlasy denně žehlila), ale je to opravdu hrozná práce. Já mám vynikající kadeřnici, stříhá mi vlasy tak, abych je mohla nosit vlnité/kudrnaté/ rovné, ale radši s nima moc nebojuju. A to mám vedle Zelenkové snadno upravitelné vlasy. A srovnávat se to s úpravou obočí opravdu nedá.
naprosty souhlas
999 sorry ale prijde mi to trochu zvlastni uz jen pri srovnani jak dostavam pravidelne cocku za svy vlasy ja-strasny jaktoze si je neumim lip upravit, stoprocentne to musi jit...
999 možná by sis měla všimnout i slov "připadají mi". jestli se to komukoli jinému líbí, já mu to neberu. mně tento typ vlasů takto nechaný prostě připadá fakt škaredý. stejně tak ale třeba i jemné vlasy zplihle visící v pramíncích. z mého pohledu jí to nesluší, jiná sice nepochybně je, ale pro mě jiná blbě. vyniká to hlavně na fotkách z mládí, kde měla vlasy kratší a měla ofinu, z mého podhledu to na ní bylo šik.
a samozřejmě že si umím úplně přesně představit, jak těžké to s takovýma vlasama je, protože jsem bydlela s holkou, která je měla. je to úplně stejně těžké, jak se starat o jemný mastný chmýr. jen jiným způsobem. edit: a věř nebo ne, ale dostaly jsme se i do fáze, kdy ona řekla, že je ráda, že nemá vlasy jako já. kdybych si měla vybrat já, beru to afro, i když na něho tady nadávám.
opravdu si myslím, že kdyby si je zkrátila, měla by to hezčí. nemyslím tím, aby si je každé ráno žehlila nebo je podobně týrala.
viktorka_od splavu Já ti nikdy za vlasy čočku nedávala, tak to není dotaz na mě. Ona nemá evropské vlasy, tohle je strašná práce to krotit, a tak si na tom založila image.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.