Potrefenáhusa Mutziputzi mne teda tyhle požadavky na korektní přístup přijdou na tomto fóru dost mimo..
já píšu, jak to na mě působí. Pro mě to ten názor spíš shodí a pomyslim si o těch hroznech, no
Potrefenáhusa Mutziputzi mne teda tyhle požadavky na korektní přístup přijdou na tomto fóru dost mimo..
já píšu, jak to na mě působí. Pro mě to ten názor spíš shodí a pomyslim si o těch hroznech, no
Miru Nejde to otevřít
.
...tak stačilo...![]()
(= fotky pryč)
Potrefenáhusa přesně tak to působí i na mě, už tam není jen ta kritika, která je ok, ale i ta zlá zapšklost a zášť... pavlač no :-)
...už?
Miru ty si sle pekna. Super uces ![]()
Miru Jj, už je to vidět :-). Hezká ženská, jen bych ji jinak ostříhala a zespodu očí trochu utřela linku
.
Potrefenáhusa přesně tak to působí i na mě, už tam není jen ta kritika, která je ok, ale i ta zlá zapšklost a zášť... pavlač no :-)
ja furt to slovo... pavlac, to je ono
Děkuji![]()
Miru Jj, už je to vidět :-). Hezká ženská, jen bych ji jinak ostříhala a zespodu očí trochu utřela linku
.
...a sjednotila barvu jen na lehke odlesky a nechala dorust oboci...
Dík. To není linka, hodně světlý stín, ale mám předpotopní tablet, kterým se fotím.
Atyp na účs dáš?![]()
Miru přiznávám, že vlasy se mi nelíbí, přijdou mi poničené, a ani obočí k nim, ale máš moc pěkné jemné rysy ...
...obočí už nedoroste, bohužel. Tak ho dokresluji(viz horní fotka)
Vlasy mám zdravé, pevné, ale jemné.
Miru tak pevné nebo jemné? :-) jinak jasně, jen mi to tak přijde a proto se mi to nelíbí, ale být to tak ve skutečnosti nemusí ....
zdravé/pevné, nejsou křehké/poničené/vysušené/křehké, ale jemné, ne silné.
Miru Obočí jsou hříchy mládí, viď? Já jsem ráda, že jsem si na toho svého Brežněva nesáhla :-). Já nejsem odborník na vlasy, ale celé bych to vrátila k přirozenosti. Žádné špičky, vlasy nahoněné dopředu, stejně to v těch koncích máš ztenčené a zničené. A jinx má pravdu s tou barvou. Přirozená, sjednocená barva s odlesky jako od sluníčka by ti slušela. Máš hezký obličej, to ostatní se dá vyladit :-).
Miru ok, já vnímám pevné X jemné, tudíž v rozporu, ale už chápu, jak jsi to myslela...
edit: a souhlasím s tím návratem k přirozenosti, co padl výše ...
Zase diskuze nad smazanou fotkou? To je fakt protivnej zvyk.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.