VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 16:29

Karja 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 16:58
Reakce na Zarinya:

Karja jo.ta si malo stezuje.vlastne vubec .

​No to ja vuuubec:-D:-D

Offline Miru
16846 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 17:07
Reakce na Zarinya:

Miru pro me to postrada smysl,davat fotku na 5 minut,ale jasne tvoje volba.Jen nevim ja bych te treba taky rada videla:-),ale to bylo tedy jen pro par vyvolenych,nebo jak?

​Reagovala jsem na to, když mě některé místní ženy podezřívaly ze zášti a pavlačovitosti/nevhodně napsaného mého názoru

(jinak - myslím si ale, že píšu ve vší slušnosti, nikoho neurážím. To, že se můj názor někomu nelíbí, s tím nesouvisí.).

Tak jsem dala fotku, jo, pro ně, aby viděly, že tak hnusná nejsem, abych musela mít záštiplné řeči z vlastní případné zakomplexovanosti.

Osobně jinak nemám potřebu vystavovat se na internetu(opakuji se - nemám fb, instagram, nebere mě to).

Taky bych moc ráda viděla i jiné parfumaniačky, jak vypadají, jsem normálně zvědavá. Ale když sem nedávají své fotografie, nebo některé dají, ale "zamatlají si" obličej nebo se fotí z dálky či v brýlích, že je vidět jen postava, nejsem dotčená. Je to jejich volba.

Třeba tu někdy bude téma na způsob "Jak vlastně vypadám, kdo se skrývá za nickem.?" a třeba tam fotku zase vrznu.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 17:12

Já se přiznám, že jsem Miru stihla, ale jen jsem to tu rychle projížděla, tak jsem nereagovala. Je moc hezká, taková zajímavá, s těma vlasama a obočím souhlasím teda. Vybavila se mi ta psycholožka z IT crowd, jak něco měla s Mossem. Nevím ani jak přesně vypadala, jaký měla vlasy nebo tak, ale typově mi ji nějak připomněla. Ale předpokládám, že tu si asi málokdo vybaví...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 17:12

Miru Ja mam jako profilovku pvou vlastni fotku. A nic teda neschovavam, pod timhle nickem jsem uplne vsude, takze ho staci zadat do googlu a vyjede moje cely cely jmeno i to, co delam a spousta fotek (mimo jine pro radost modelkuju ostatnim fotografum)

Offline Miru
16846 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 17:13

Solathis 

tak to jsi krásná!

A já myslela, že je to jen hodně dobrá animace.!

Offline Miru
16846 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 17:15

moonlight 

No, děkuji

Já jsem spíš takový introvert, no, společenský introvert...

(jo, psychologie - to by mi šlo..., rozebrat umím kde koho)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 18:21

Tady vůbec nejde o to, jestli se někdo chce nebo nechce vystavovat. Jde o to, ze se diskutuje nad smazanou fotkou, lhostejno co na ni bylo. Notabene když tu visela asi půl hodiny, což je asi rekord. Děje se to tu opakovaně a je to děsně otravny. To je jak diskutovat nad nějakým parfémem, jehož název pak někdo smaže. No tak k čemu to pak je? Jen hromada zbytečného textu, to radši nic, než tohle. Ale to je házení asi.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 18:30

MP Meri Asi je, ale pokud te to uklidni, tak me to taky zlobi 

Jako ja se snazim "sva" vlakna procitat cela a pravidelne, ale potom cist nekolik stranek diskuse o necem, co mezitim stacilo zmizet, mi na nalade nepridava. Zejmena kdyz je to neco, co by me jeste ke vsemu fakt zajimalo!!!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 19:23
Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 19:25

MP Meri MP Marge betsey Jo, presne, jsme nasrany a hodne!!!!!!

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 19:36

Přesně, je to trapné a hloupé, ty fotky na pár minut.. Ukážu, že nejsem šereda, ale zase radši ne moc, aby to nevideli všichni?

je to hloupé a dětinské. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 19:43

Dadoo tak zase je to kazdeho vec, ne? Me to taky mrzi, ze jsem Miru nevidela, protoze rada poznavam lidi , v zivote i online:), ale zase chapu, ze nemusi byt kazdemu prijemne tu viset cely den. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 19:51

Ja kdyz vidim, jaky fotky modelu sem Miru dava, tak me jeji fotka vubec nezajima, protoze je totalne mimo muj vkus

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 19:51

Lamicka Jasně, že je to každého věc. Ale mně se to zase může zdát hloupé a dětinské.

Když se nechci ukazovat, tak se neukazuju. 

Ale diskuze nad něčím, co skoro nikdo neviděl je fakt přínosná.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 20:05

Dadoo Nerikam, ze si to nemuzes myslet. To muzes :) ale taky jsem sem par fotek dala, abych se o necem ujistila, ale neni mi extra prijemne tu viset. Z ruznych duvodu. 

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 20:15

Řešit, že smazaná fotka a diskuze k ní je pro “kolektiv” nepřínosná mi přijde kapku přehnané. 

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 20:22

Sweet Potato 

to je zas pozdvižení na vsi...!  mě by hrozně zajímalo, jestli každá přispěvatelka-kritička v tomto vlákně by se  nechala tak snadno vyprovokovat jako Miru k tomu, aby byť jen na pikosekundu vystavila svoje nezamalované nerozostřené foto... pochybuju 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 20:41

Tak Miru se nam uz neukaze,tak popojedem.:-)

Tedy to jsou kecy..... a doufam,ze s rozvodem prisla Mariem....

https://www.super.cz/610133-omrzela-ho-polygamie-miliardar-karel-janecek-oznamil-rozvod-s-manzelkou-uz-mu-staci-jedna-zena.html

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 21. prosince 2018 21:17

Zarinya strašný kydy, je to úplně magický, všechno