VIP zjevy
Miru pro me to postrada smysl,davat fotku na 5 minut,ale jasne tvoje volba.Jen nevim ja bych te treba taky rada videla:-),ale to bylo tedy jen pro par vyvolenych,nebo jak?
Reagovala jsem na to, když mě některé místní ženy podezřívaly ze zášti a pavlačovitosti/nevhodně napsaného mého názoru
(jinak - myslím si ale, že píšu ve vší slušnosti, nikoho neurážím. To, že se můj názor někomu nelíbí, s tím nesouvisí.).
Tak jsem dala fotku, jo, pro ně, aby viděly, že tak hnusná nejsem, abych musela mít záštiplné řeči z vlastní případné zakomplexovanosti.
Osobně jinak nemám potřebu vystavovat se na internetu(opakuji se - nemám fb, instagram, nebere mě to).
Taky bych moc ráda viděla i jiné parfumaniačky, jak vypadají, jsem normálně zvědavá. Ale když sem nedávají své fotografie, nebo některé dají, ale "zamatlají si" obličej nebo se fotí z dálky či v brýlích, že je vidět jen postava, nejsem dotčená. Je to jejich volba.
Třeba tu někdy bude téma na způsob "Jak vlastně vypadám, kdo se skrývá za nickem.?" a třeba tam fotku zase vrznu.
![]()
Já se přiznám, že jsem Miru stihla, ale jen jsem to tu rychle projížděla, tak jsem nereagovala. Je moc hezká, taková zajímavá, s těma vlasama a obočím souhlasím teda. Vybavila se mi ta psycholožka z IT crowd, jak něco měla s Mossem
. Nevím ani jak přesně vypadala, jaký měla vlasy nebo tak, ale typově mi ji nějak připomněla. Ale předpokládám, že tu si asi málokdo vybaví...
Miru Ja mam jako profilovku pvou vlastni fotku. A nic teda neschovavam, pod timhle nickem jsem uplne vsude, takze ho staci zadat do googlu a vyjede moje cely cely jmeno i to, co delam a spousta fotek (mimo jine pro radost modelkuju ostatnim fotografum)
No, děkuji![]()
Já jsem spíš takový introvert, no, společenský introvert...![]()
(jo, psychologie - to by mi šlo..., rozebrat umím kde koho
)
Tady vůbec nejde o to, jestli se někdo chce nebo nechce vystavovat. Jde o to, ze se diskutuje nad smazanou fotkou, lhostejno co na ni bylo. Notabene když tu visela asi půl hodiny, což je asi rekord. Děje se to tu opakovaně a je to děsně otravny. To je jak diskutovat nad nějakým parfémem, jehož název pak někdo smaže. No tak k čemu to pak je? Jen hromada zbytečného textu, to radši nic, než tohle. Ale to je házení asi.
MP Meri Asi je, ale pokud te to uklidni, tak me to taky zlobi ![]()
Jako ja se snazim "sva" vlakna procitat cela a pravidelne, ale potom cist nekolik stranek diskuse o necem, co mezitim stacilo zmizet, mi na nalade nepridava. Zejmena kdyz je to neco, co by me jeste ke vsemu fakt zajimalo!!!
Přesně, je to trapné a hloupé, ty fotky na pár minut.. Ukážu, že nejsem šereda, ale zase radši ne moc, aby to nevideli všichni?
je to hloupé a dětinské. ![]()
Dadoo tak zase je to kazdeho vec, ne? Me to taky mrzi, ze jsem Miru nevidela, protoze rada poznavam lidi , v zivote i online:), ale zase chapu, ze nemusi byt kazdemu prijemne tu viset cely den.
Ja kdyz vidim, jaky fotky modelu sem Miru dava, tak me jeji fotka vubec nezajima, protoze je totalne mimo muj vkus![]()
Lamicka Jasně, že je to každého věc. Ale mně se to zase může zdát hloupé a dětinské.
Když se nechci ukazovat, tak se neukazuju.
Ale diskuze nad něčím, co skoro nikdo neviděl je fakt přínosná.
Dadoo Nerikam, ze si to nemuzes myslet. To muzes :) ale taky jsem sem par fotek dala, abych se o necem ujistila, ale neni mi extra prijemne tu viset. Z ruznych duvodu.
Řešit, že smazaná fotka a diskuze k ní je pro “kolektiv” nepřínosná mi přijde kapku přehnané.
to je zas pozdvižení na vsi...!
mě by hrozně zajímalo, jestli každá přispěvatelka-kritička v tomto vlákně by se nechala tak snadno vyprovokovat jako Miru k tomu, aby byť jen na pikosekundu vystavila svoje nezamalované nerozostřené foto... pochybuju ![]()
Tak Miru se nam uz neukaze,tak popojedem.:-)
Tedy to jsou kecy.....
a doufam,ze s rozvodem prisla Mariem....
Zarinya strašný kydy, je to úplně magický, všechno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.