Zarinya to je už na psychiatra. Ale najlepšie meno- Yanisek Janeček ![]()
VIP zjevy
Řešit, že smazaná fotka a diskuze k ní je pro “kolektiv” nepřínosná mi přijde kapku přehnané.
Souhlasím.
a reagovat na smazaný příspěvky je taky sranda![]()
viktorka_od splavu no az pak jsem si vsimla ze to sam rekl no![]()
![]()
19 let,nejaka britka,co si pry usmyslela,ze bude televizni hvezdou...
(miluju tohodle smajlika)

Zarinya dej radši tu fotku v plavkách ![]()
teď přemýšlím, že to vyznělo tak blbě, že radši dodávám JEJÍ fotku v plavkách ![]()
Solathis Já si vždycky představuju, že vy jste ta zrzka v TV upoutávkách na další pořady - myslím na Kino Barrandov? Ta lady, před kterou poklekne rytíř.
ta je taky vyzivna.
zase těch pět minut co tady miru "visela" nic nedokazuje... :) já to stihla a čarodejnice to rozhodně není :-) ale tak ostatní, co neviděli, to vědět nemohou ... nebo jestli třeba nemá divný pohled :)
Jiná Realita :-DTo jo, znelo to v kontextu diskuze dost dvojznacne:-D. Jakoze chces kritizovat speky/prsa/kolena tak odted jedine s fotkou v plavkach!:-D
nolita Nebo kozi nohy!
Karja to neví nikdo, neb nohy nebylo na fotce vidět, takže nelze vyloučit ani potvrdit... a o tom to je, prostě neviděli jsme, takže prostor pro domněnky zůstává nekonečný :-)
Jiná Realita :-DTo jo, znelo to v kontextu diskuze dost dvojznacne:-D. Jakoze chces kritizovat speky/prsa/kolena tak odted jedine s fotkou v plavkach!:-D
Aktualne to neni problem!
Mutziputzi tak honem, teď mám 5 minut cas!
Zarinya Co asi chce televizi a spoluobčanům nabídnout? ![]()
Zarinya Na vteřinku jsem si myslela,že se nejmladší Štika obarvila. ![]()
Zarinya dobrej zjev, ten horni rtík vypada jak když si na něm pěstuje knirek
Slečna Britka má taktéž moc vkusné nehtíky,není-liž pravda?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.