Mutziputzi Davej to sem at vidime, jestli ty naplasti fungujou! A ne ze to budou plavky jak za prvni republiky!
Zarinya Me uz bavi jenom ona, Plekance je mi uz spis lito!
Mutziputzi Davej to sem at vidime, jestli ty naplasti fungujou! A ne ze to budou plavky jak za prvni republiky!
Zarinya Me uz bavi jenom ona, Plekance je mi uz spis lito!
Karja je,taky to vidim na 1:0 pro Vondrackovou.![]()
Kokoska To bohuzel nejsem, ale specialne si to najdu, abych mohla nahlasit, ze jsem (urcite) kulatejsi :) Ale dekuju.
Fakt krásnej reprezentábl outfit pro oficiální příležitost. Jak uřícená učitelka zdravovědy (© Betty McD) ![]()

barbucha jedina vkusna slechticna je Duchess of Sussex, neudelas nic no![]()
Provokatérko ![]()
barbucha fakt netuším, co to bylo za akci, ale pokud ji tam vítá slečna s mastnýma copama zajištěnýma zelenou gumičkou na zavařeniny, tak asi nebyla zas tak underdressed...aspoň nijak přehnaně nevyčnívala.
Tak slečna si vzala aspoň šaty... a manžel se rovněž dokázal slušně oblíknout.
Fakt teda je, že to byla návštěva organizace pro rodiny a přátele vězňů
nicméně akce zcela oficiální a zjevně pod dohledem médií, zastupovali tam královskou rodinu
A ty kalhoty jsou úděsný.
V tom se jednou vdam...

Mutziputzi Jen spoďáry si pořiď jiné ![]()
brrr jako KIm to pojmu![]()
Mutziputzi A s těma překříženýma nohama se budeš posunovat k oltáři přískokem.
Mutziputzi hlavně sem nezapomeň dát termín s předstihem, budeme tě všecky chtít vidět ![]()
brrr naopak, jako Samantha Jones kdyz si nechavala nafotit umelecky akt![]()
barbucha a neni ona tezce nemocna? Treba se ji nechce oblikat do neceho nepohodlnyho...
Mutziputzi a co na to rekne babicka?!
Na tý druhý fotce to vypadá jako snaha zahalit se do bublinkové fólie.
proč nosí stahovací prádlo nebo něco takového, když je plus size? jsem měla za to, že se k špekům hrdě hlásí ![]()

Jiná Realita to je naivní , ale dost rozsirena,představa, že stahovací prádlo rozpustí špeky. To opravdu nedokáže. Ale dokaze zpevnit postavu, aby se ty špeky moc netřásly.
takze pod obepinajici obleceni jsou namiste. Jen to nesmi byt zretelne viditelné ![]()
Mně už tě Blažkové s Řepou snad začne být i líto. Srandu si z nich dělají úplně všude https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1508054709283907&id=397013327054723 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.