Bledule Výborný!!! ![]()
VIP zjevy
Mutziputzi ze jo! Byla takovy ten kocici typ, ktery si dovedu predstavit jako zlou bond girl:)
Gatita no přesně, fakt femme fatale podle mě
Gatita to je přesný. Ale nesměla by moc mluvit.
Potrefenáhusa hele já myslim, že ona to má i v hlavě v pořádku, ta žížala je podle mě chladnej kalkul, někde jsem i slyšela, že je to hrozně vtipná a pohotová ženská
Haha, to by mělo jít spíš do přiznání...ale když jsem hodně malá (4-6 let), tak jsem chodila k Dádě do tý její "školky", co měla v Hybernský na balet a AJ. Já ji jako dítě milovala úplně, byla vždycky strasně milá co si pamatuju.
Lama_z_Lana Aaaaaaaaa největší závist všech holčiček z maloměst, který měly Dádu jen v Kuřátkách!
Mamina se synkem na koupáku
Jěště chybí kačer a tobogán
stes já tu zálibu v zajdách nechápu, já bych byla na nervy
Mutziputzi z ceho?
viktorka_od splavu no že budu vypadat jako jeho matka, mladšího chlápa já teda never ever
Mutziputzi no vždyť vypadá, jestě tedy jako přestárlá matka![]()
stes no to jo, ale tomu se podle mě při rozdílu 10+ nevyhneš
Kdyby on ten zajda byl aspoň trochu jako mužnej nebo drsnej (zjevem) a ona nějaká svěží křehule, jakože na první dobrou - 10 let, ale zrovna tahle fotka mi evokuje spíš babi než mami
Mutziputzi jasně že ne, jsem s tebou ![]()
stes já teda preferuju 10+ v opačnym gardu, teď se mi to úplně nepodařilo a už jsem taky na nervy
...kolagenovou masku co doporučuje Kaira si jdu objednat!!!
Mutziputzi hm, tak to já teda taky ne...to mi pak ve stáří přijde taky nic moc
stes 10 let je nic, tak 20 bych řekla, že může bejt problém
Mutziputzi no právě že ne..mám to tady přes chodbu, ona šik 56, manžel nemocnej 67...nic moc a to není jakože úplně vážně, ale operace, rekonvalescence, omezení...což samozřejmě ne úplně souvisí s věkem. No a 20 ..je 20, no
stes radši 20 let než půl roku, herrrrgot!!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.