Karja nedehonestuj laskavě!
VIP zjevy
Kalivodová je tu správně, ten outfit není nudný, je strašný. Rozdělování VIP na jalové a nejalové je nějaká novinka? Myslím, že tady se na to nehraje, tady je to bez ohledu na zásluhy... A propojování outfitů z vlákna co jsem měl na sobě je mimo mé chápání, trochu trapas.
whiskas tak to já bych chápala i variantu A jen v tom případě, kdyby si chtěla zaparodovat a dělat z toho megasrandu. ale jsem si tak nějak čím dál, tím míň jistá ![]()
Mutziputzi Sorry, k rybniku mooooc dobry!
Dadoo Panejo,ted si mi to nandala....se asi rozplacu.![]()
whiskas tak to já bych chápala i variantu A jen v tom případě, kdyby si chtěla zaparodovat a dělat z toho megasrandu. ale jsem si tak nějak čím dál, tím míň jistá
sem si dovolila napsat,ze se mi nelibi bunda a kozacky Kalivodove a dozvedela sem se,ze dehonestuju lidi,dockala se osobnich utoku,ale komentovat lidske proporce je gut.....![]()
Zarinya já jsem si možná taky dovolila hodně a teda jen doufám, že nikdo po mě nebude chtít doložit fotem vlastního pozadí... ![]()
prďola tak s tim pocitej!!!
uz jdi hledat leginy.
Zarinya Můžeme to už nějak uzavřít, nebo se pojede na X stránek? Omluvila jsem se ti za nevhodnou poznámku ve špatném vlákně, netušila jsem, že z toho vznikne celosvětový konflikt. ![]()
whiskas co si kdy uzavru,pokud se jedna o mou osobu si rozhodnu sama.dekuji.
a propo,tvoji omluvu sem prijala ted uz o tebe neslo,ale kdyz mas potrebu to dal rozmazavat,tak si poslus.
hele, nebud uz trapná. to je detinske. Možná ti nedochází, ze tady nikdo nikomu nic nandávat nepotrebuje. Na osobní útoky by si mohly stěžovat maximálně tvoje skorně, které se zdály být horší než ty, které kritizujes. tou kritikou jsi je prostě připomněla. To tzv. osobní z toho udělala zase az tvoje útočná reakce. A není to poprvé, co reaguješ podobně. Zbytečně vztahovacne.
Nechceš se na to vykašlat? Zas te muze tesit, žes proběhla celebritama, ne? ![]()
Dadoo mne se zdas trapna spis ty....
A,ze ty si promitas,ze ja utocne a vztahovacne je jen tvuj pocit.
prďola jestli to znovu postaví rozdupane babovicky, tak směle do toho ![]()
![]()
viktorka_od splavu já si rozhodne nic neměřim!!!
viktorka_od splavu no právě...! jednak kolektivní a pak taky precedentní ![]()
K téhle “kauze” - vždycky mě pobaví, když zastankyne Megan požadují, aby ji kritizoval jen někdo krásnější. Těm by propojení kritika s fotkou vadit nemuselo, ne? ![]()
Potrefenáhusa Z tehle kolektovnich nejlip vyjde zase viktorka_od splavu, si zas sedne jak Vereska a je to vyrizeny:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.