VIP zjevy

MP Marge Presne! Proto taky vypadas tak bezvadne!;-)
Dekuju, ale ja nevim... Kdyz jsme spolu zacali v Rockfordu chodit, plus minus pred rokem a pul, tak jsem fakt vypadala vyrazne mladsi a on zase trochu starsi, a vubec jsme nevzbuzovali pozornost (krome tedy toho, ze nam obcas lide na verejnosti rikali, jak nam to slusi). Pak mi ale shorely ty vlasy a u pritele propukla psychoza, coz pro me znamenalo vysoce stresove obdobi - a ja mam pocit, ze od te doby vypadam daleko vic na svuj vek
Jako by se mi ten stres podepsal v ksichte...

Jo takze on se nejmenuje Kozo - to je jen prezdivka!? A ja ho tady lituju, ze tak blby jmeno aby pohledal...

MP Marge To neřeš, to on nikdy neuvidí :-). Myslím, že lidi, co se vidí prakticky denně (spadají sem i dobří kamarádi, rodina a tak) často vzhled vůbec nevnímají. A jak to vnímá okolí ti může být víš kde ![]()

Garfie U prdele!? ![]()

MP Marge Já bych to neřešila, přesně, jak píše Garfie. Podle mě ty vlasy ani nemáš vůbec blbý. Jasný, že jsi byla zvyklá na jiné, ale ony dorostou. Možná je nezvyk, že je to délka mikáda, ale ten "střih" nebo jak vlasy rostou, jsou spíš pořád dané do té delší délky (myslím tu patku a tak). ale pořád se asi bavíme jen o horizontu 5 měsíců, kdy se ti to spraví. (Vycházim teda z toho, co bylo vidět na té jedné fotce).
Já bych to něřešila, ve svém okolí, mám taky pár asi 17 let a fakt jako jednou jsem se podivila, když mi někdo prozradil ten přesnej věkovej rozdíl a tím to skončilo, rozhodně je nezkoumám, jak vypadaj teď:-D. Na ulici se za cizíma lidma taky neotáčim, jak k sobě pasujou. Musíme se smířit s tím, že okolí jsme všichni spíš ukradený:-D:-D
MP Marge Tak ![]()
tohle mě vůbec nija neuráží. dokonce bych řekla, že nemít to divné trojúhelníky pod prsy, tak se mi to i líbí.
Jiná Realita Mne se libi skoro vsechny, krom toho Pucmelouna
Mutziputzi mně se ještě celkem líbí ta v černých a v bílých s rozparkem. pučmeloun by nevypadal dobře v čemkoli, a ještě jsou fakt divný ty fialový sametový.
a vím, že pro klumovou máš slabost, ale ten výstřih ![]()
Jiná Realita Heidi je top strop samozrejme![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.