Karja sice nevím, co to je sednout si "na Verešku", ale říkám si, že to by pak musely všechny, ne?
aby se nemíchaly jabka s hruškama... ![]()
VIP zjevy
prďola To uz tady prave probehlo!
Karja ahaaaa... tak to mě nějak minulo ![]()
jak, že není koho probírat? máme tu další mravenčí pr... pozadí
v rádiu myslím na evropě 2 jsem slyšela, že se údajně vyjádřila, že to byl jen port mikrofonu.
ale včera jsem zas někde zahlédla, že se vyjádřila v tom smyslu, že je to každého věc a ať jí to přejou.
tak se obávám, že to možná je opravdový ![]()
Jiná Realita Madonna by se nikdy takhle nevypásla, nikdy!
No a já sem zrovna zoufale přemejšlela, kdo to je..
jo a prdel si taky přeměřovat nebudu!
Mutziputzi vsadíme se?
jsem sama zvědavá!
Dadoo mne se zdas trapna spis ty....
A,ze ty si promitas,ze ja utocne a vztahovacne je jen tvuj pocit.
hele, to je klasika, mistni skolitelky vypoti roman, ale kdyz reknes neco ty, dupes nozickou, jsi utocna, dosad cokoliv... :D k smichu no, takze keep calm a vylov dalsi zjev ![]()
Mutziputzi Aha, ja myslela, ze je to Mariah Carey, a neprislo mi to nic zvlastniho:-D:-D
Karja aniž bych chtěla bejt vtipná, si podle mě Madonna prostě dělá prdel))
Mutziputzi musíš doufat, že ti nezboří bábovičku
tedy vlastně že se z ní neposadíš na prdel ![]()
Mutziputzi Tak nebo tak ![]()
Mutziputzi nevypasla..nevypasla.. . Nekdy zasahne vyssi moc
ale ta prdel je divna a moc vyžrane nevypada, vidim to na zfusovanou vycpavku
Dadoo proc se v uplne jinem vlakne resi moje boty?Proc si to nenapsala pod moji fotku,ktera tam byla 14dni?
vidim,ze fotit se do muj dnesni outfit byla evidentne chyba.
hlavně se prosím nenech otrávit a přispívej dál.
hele, to je klasika, mistni skolitelky vypoti roman, ale kdyz reknes neco ty, dupes nozickou, jsi utocna, dosad cokoliv... :D k smichu no, takze keep calm a vylov dalsi zjev
to je naprosto presny,dekuju...i vsem ostatnim.
Zarinya Jako ja se priznam, ze jsem onu kontroverzni cast vlakna precetla dvakrat, abych se fakt ujistila, ze jsem neco neprehledla, ale porad zaboha nemuzu pochopit, proc zrovna Tvuj prislevek vyvolal takove bourlive reakce s naslednym "skolenim"!? ![]()
Jsi ve spravnem vlakne? Jsi. Je ten outlook na fotce jako pest na oko? Je. Je ta pani Kalivodova verejna osobnost? Je, i kdyz samozrejme jineho formatu nez, rekneme, Kristelova.
Tak v cem je problem!? Smyslem celeho vlakna je kritika nepovedenych outlooku znamych osobnosti. Ze se vlastne jedna o "dehonestaci", to jsem se dozveda az ted! Ale ze to az do Tveho prispevku nikomu nevadilo!? Same zahady...
P.S. Tvoje boty se mi libily.
MP Marge To jsou asi otazky na nekoho jineho,ale diky za podporu.:-)Taky sem se nestacila divit.
Holt si nekdo potreboval vybit komplex.![]()
MP Marge Už jsem to nechtěla rozdmýchávat, zcela souhlasím. Snad jen s tou výhradou, že je úplně jedno, jestli byla paní K.oblečená pekelně či andělsky, to je koneckonců subjektivní, ale tahat sem oblečení diskutující je hodně ubohé.
Sweet Potato Ano, to me prave taky zarazilo, takovej zbytecnej osobni utok ![]()
A jasne, pokud nekomu obleceni te pani pripada OK, tak v poradku - ja jsem taky videla horsi a vkus JE subjektivni. To uz se tady stalo mockrat, ze nekdo dal fotku celebrity jakoze peklo, a jina uzivatelka ze ozvala, ze ji se to naopak libi. A proc ne - sto lidi, sto chuti! Tak nevim, proc zrovna Zarinya si vyslouzila takovej flame kvuli tomu, ze se ji nelibi kombinace mohutne perove bundy s kozackami nad kolena!?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.