Baf, baf
VIP zjevy
Přijde mi, že ten pysk jí neumožňuje vůbec zavřít pusu
To je Andula?
dzizisketa lela ceterová a karel vémola
stes Fuj, to jsem se lekla
. Ta slečna je živá, nebo je to figurína?
Pozdě, už bylo napsáno ...
Aha, tak to vůbec neznám.
whiskas asi
Pinot Noir Ano, to je přesné, neupřímné. A Strýčka Jedličku jsem taky nepochopila, to bylo ještě o level horší.
NAmofo Pinot Noir Jo, Dáda a Strýčk Jedlička :-) nikdy jsem to neměla ráda. A Dáda v současnosti? Z blízkých zdrojů - když se napije (což je skoro furt), nekontrolovatelná, sprostá a vulgární. Dost smutný.
NAmofo tak jedlička ty děti spíš strašil, co si tak matně vybavuju...mně přišel naprosto šílenej
Kdo je strýček Jedlička?
z kontextu tady se ho skoro bojim.
stes tyjo, oni jsou oba jak obzivle komiksove postavicky...! ![]()
coralline Googliti možno, ale nedoporučuju. Ale pokud jsi viděla Šíleně smutnou princeznu, tak ten tlustej komik, co ji chtěl rozesmát a s kolegou dotáhli na nádvoří nosítka, to byl on. Měl to skoro jako své druhé já.
Ona ta tvorba pro děti je dost často jen azyl pro světem zneuznaný umělce... i takovej Strýček Jedlička trpěl utkvělou představou, že jest výborným hercem a byl dost urputnej v leštění klik u kohokoliv, kdo by mu mohl dát seriózní roli. (občas se zadařilo a dostal štěk, ve kterým pak - v těch pěti vteřinách - doslova trhal kulisy
)
Patrasová byla sice za mlada atraktivní, ale holt to není všechno...
stes lek! lek! propána! ![]()
já se přiznávám, že už je to jméno vémola mi přijde, že zdůrazňuje, že je ten člověk úplně blbej. fakt mi na něj sedí.
coralline mrkni na YT - opravdu pro silné nervy a ještě si k tomu odmysli x let a představ si, že je ti 3-5![]()
Jiná Realita a co teprve Karlos![]()
barbucha No tak Jedlička mi přišel, že je postiženej...
Tak jsem se mu nikdy nesmála.
Ale naši mlaďoši občas sledujou Kouzelnou školku a to mi zas tak děsný nepřijde, Molavcová a ten Michal...teda oproti Dádě myslim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.