Magráta no, nevim.tak hnusny zeleny drapy?
ty prsteny taky hruza. ..
VIP zjevy
Magráta Nejhorsi budou urcite boty! Uplne vzdycky ma desne hnusny boty na ultra vysoky platforme.
Pridavam foto jako dukaz ![]()

Magráta no, nevim.tak hnusny zeleny drapy?
ty prsteny taky hruza. ..
Horší než hnusný zelený drápy jsou akorát hnusný zelený drápy na nohách. ![]()
Sweet Potato já mám barevný nehty rada, včetně černý, ale zelena a modra mi vzdycky přišla jak na cerstve vytazenym utopenci, to proste není barva na nehty
Potrefenáhusa Mne světlá modrá nebo zelená na krátkých nehtech na rukou asi neuráží, ale na nohách, bleee, jak píšeš, utopenec.
Nedávno jsem jela mastnou tyčí s tou narkomankou od Třeštíkový, měla objektivně lepší manikuru než já, ale lak modrej, tak jsem ve finále vypadala líp.
Mutziputzi já s ni jela asi před rokem a strašný moc, ruce měla strašný, celý červený a oteklý, stejně jako byla strašná celá, shrbena a celá taková jak stará babička.
Potrefenáhusa je děsivá, kvůli jí podobnejm si sedam v metru leda těsně před kolapsem, ale ty nalakovaný a nijak šeredný nehty mě překvapily a že je mrňavá mě překvapilo
Mutziputzi mrnava ze je, mě taky překvapilo, ne jen hubena, ale celá malinka
Horší než hnusný zelený drápy jsou akorát hnusný zelený drápy na nohách.
Hm, podľa mojej kamošky pedikérky túto zimu zelená frčí, že je taká vianočná....
Zarinya po tomhle tvaru nehtu jsem touzila na zakladce... koncem 90. let byly hranaty nehty desne popularni. nasi mi to nechteli dovolit, za coz jsem jim dodnes vdecna :D
razorblade tak v puberte se to da tolerovat,u zensky pres tricet......![]()
Je děsná celá , ale kabelkou bych nepohrdla.
Detail pro fajnsmekry

Mutziputzi a to fotila oteklý nohy v těhotenství?
Mutziputzi Dík, zrovna večeřím
![]()
Ounz zadala o tip na remedy
Mutziputzi tohodle sem vas chtela usetrit....![]()
v USA nemaji prasky na otoky???![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.