Její fotky jsou vždycky jak nabídka call girl - pro ruskou klientelu.
VIP zjevy
Přišije, vycpe, vypne, oblečení zkrátí a jede dál.
Popis z Idnesu - nejsem si jistá, jestli to nepatřilo k jiné dámě. Minimálně vyfoukané vlny si přestavuju úplně jinak
Designérka Michaela Ľuptáková ví, co jí sluší a co je na ní sexy. Je to rozhodně i tento model. Rudé, oversized zavinovací šaty dělají krásnou postavu, zdůrazní, co mají zdůraznit a ukryjí, co mají schovat. V kombinaci se zelenými šperky a alabastrovou pletí Michaely je vše v pořádku. Možná bych přece jen přidal nějaký pásek na zdůraznění pasu. Velice lehký make-up s vyfoukanými vlnami jsou k šatům naprosto perfektní.
stes já jsem četla zrovna to samé.
a jsem teda v rozpacích skoro ze všech těch modelů, které tady vychvalují do nebes ![]()
každý rok se nad šaty z plesu rozplývám, protože mi vždycky přišlo, že jsou mnohem víc šik než české. ale letos teda....
vlastně se mi asi nakonec nejvíc líbí nějaký ten pár fašiangovi, který je tam nejvíc strhaný.
stes zdurazneni pasu![]()
Jiná Realita největší peklo je slovník pana policisty..baví mě šaty, baví mě ofina...to je příšernej slovní obrat![]()
viktorka_od splavu kterého, že? ![]()
stes ja si jinak predstavuju i tu alabastrovou plet :)
EDIT: a tak jako pani si stoupam vzdycky, kdyz chci pusobit hubenejsi :D
razorblade
. Jsme zaujatý, paní je sexííí a ví to.
Jiná Realita a čo toto
?

slniecko nejdřív jsem se lekla, že je to cher ![]()
Tak pisálek to zabil už na začiatku... "Tento look je fashion,..." ![]()
![]()
slniecko když ona mívá právě ty hlavové kreace často :) a trochu je i podoba ve tváři, prostě jsem ji na prnví pohled úplně viděla.

Ale tieto sa mi páčia:

Tieto, keby nemali tie divnovaky miesto rukávov:

Tieto bez punčocháčov na rukách:

Tieto napriek tomu, že je v nich Lucia Hablovičová, ktorá je mi z nepochopiteľných dôvodov hrozne nesympatická (absolútne nič o nej neviem) a napriek tomu každý rok musím skonštatovať, že má skvelý vkus:

A tieto dvoje z úplne iracionálnych dôvodov: Milujem zelenomodré odtiene a podobné čierne som zamlada nosila po babičke, ktorá si ich háčkovala ešte niekedy pred vojnou, nosila ich potom v mladosti aj moja mama.

slniecko tie prvé sa mi veľmi páčia, za ne som aj zahlasovala ![]()
A Karolína mala ružové šaty od Valentina, ktoré sa tu už pretriasali na Marešovej a Hudson.
Ale keďže sme vlastne v zjavoch, tak dávam do pľacu:

Návrhárka, ku ktorej som si úovedala, že teda TOTO asi nie je dobrý nápad, ak chce mať aj nejakých klientov:

A hneď na to narazila na jej vernú klientku:

ZAS ten otrasný Valentino:

A na záver Harlekýn aka "riaditeľka plesu v opere to zase raz zabila".

Inak, tohtoročný Ples v opere sa kvôli okolnostiam viezol v úplne inom duchu ako doteraz, aj osadenstvo bolo tým pádom do istej miery iné, tak aj to môže byť dôvod, rečo je to nudnejšie. Z oboch strán, z naozaj krásnych šiat, aj "zjavov".
sisa.b si ma predbehla:)
Jiná Realita vidíš, máš pravdu, to mi aj vypadlo, tieto jej nástavce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.