Mutziputzi věřím a v dobrém přeju... ale nic to na mém názoru nemění ![]()
VIP zjevy
prďola no dobre no, udeluji pravo na jiny nazor![]()
Mutziputzi to zas neprehanej :D fyzickou krasu ji tady nikdo neodepira, tu uznavaj vsichni. jen holt nekterejm, treba mne, prijde trochu zakalena tim, k jaky skvadre patri.
razorblade to je jak chtit abych nedejchala, neblazni...ja neprehanej![]()
Ze šprtky je sexbomba...they say![]()

Mutziputzi teď jsem to sem chtěla dát!! To je priserny, co se sebou udělala. A přitom byla tak hezká! Vyzabla kotrmelina.![]()
Mutziputzi a to druhé foto je současné? vypadají obě jak staré tak 15 let ![]()
Mutziputzi marně dumám která že má být ta sexbomba?![]()
viktorka_od splavu když jsou vidět prsa, je podle bulváru sexbomba kdokoli.
Prsíčka, kdyžtak!
Tá priehlbina medzi prsiami na druhej fotke mi evokovalo niečo, no nechcite vedieť čo
(pardon - prsíčkami)
Vypadá teda hrozně - oblečení, nesedí ji barva vlasů ani střih. A prsa k vystavování taky nemá, na Nově ve zprávách je ukazovat nemohla a bylo to ke prospěchu. Ale nevím, proč píšou že je jako špejle? Ona byla taková štíhlá vždy a za to jediné zaslouží asi pochvalu, rozhodně lepší než vypasená hrošice

Ty boty/neboty...![]()
nevím, kdo je tereza mátlová, ale neměla by nosit šaty, na které nemá postavu, a když už teda takové šaty nosí, tak by pod ně neměla brát stahovací bombarďáky (to jde vidět na jiných fotkách). 
Jiná Realita ja si myslim, ze takovyhle saty by nemel nosit nikdo. ani eva herzigova nebo kdokoliv jinej s dokonalou postavou. tohle ruzne se krcici leskly cosi nemuze sluset nikomu... :/
Jiná Realita Tahle Mátlová je operní zpěvačka a jinak je to jedna ze sester (další ma za manžela Janečka producenta) a ty šaty ![]()
Liesel Tohle je ta Mátlová, co má Janečka, ne?
Garfie Máš pravdu, je to ona.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.