Malenge Fakt nevím, jestli jsem jí viděla na nějaký fotce, kde nevypadala lacině.
VIP zjevy
Marbuša to mně se líbí v naprostý většině musím říct
Mutziputzi nene, ta cervena jitrnice se ti fakt libit nemuze. A nemyslim, ze je to u tebe nekriticke zbozsteni, nebo..? ![]()
Pavlena no tady ne, proto to peru do Zjevů![]()
Nelíbí se mi ani ty našedlé pruhy ve vlasech. Vypadá to, jako by si Monika poradne nevycesala suchý šampon.
Pavlena Móňu nemusim zbožšťovat, jenom ANO musim volit, na pohodu prostě![]()
Mutziputzi Zuzana Závodská musela po 8 rokoch odísť zo spravodajskej televízie TA3, lebo na svojom vlogu skritizovala kozmetiku Aleny Pallovej.
rudá rtěnka sluší každé ženě
prej.

Marbuša to mně se líbí v naprostý většině musím říct
Fakt? I vzhled i styl? (bez ironie)
Marbuša Já jsem podobnej typ, naducany tvaricky a naspulená hubička, tak co mam tvrdit![]()
Jiná Realita kdo to je?
milacka jak to dokazala (ta Pallova)? To ji tak moc zkritizovala (ta moderatorka)?
Candance vypada to jako ministryne financi Schillerova.
Jiná Realita tak pradlo mozna neprosvitalo, ale tu zarezanou podprsenku snad musi i citit.
Celine Dion ![]()

Sofi mně to přijde dobrý!
Potrefenáhusa mně taky :-)
Potrefenáhusa Mně to tedy v obličeji přijde dost hrozný. A ještě tvar brýlí k tomu. Osobně - zlatých pár kilo navíc...
Potrefenáhusa v padesati?? vypada na 70
viktorka_od splavu ale houbeles. Je hodně štíhlá no, ale ten look mi nijak děsnej nepřijde a taky v pade ne úplně každej má pleť jako broskvičku, je to dost genetika taky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.