Sofi viktorka_od splavu a když já furt nějak nemám pocit, že je to něco, co si člověk může úplně dobrovolně vybrat...
VIP zjevy
Ounz ty jo, mne tady taky prijde dost vysusena, ale outfit super.
Myslim, ze ta teze o "par" kilech navic, co vyzehlej oblicej je nebezpecnej nesmysl, pak to v ulicich vypada jak to vypada!
Krehutka no, já měla na gymplu takovo třídní, hodně štíhlá, tak ty vrásky měla víc no, ale nějak mi na sedmdesát nepřišla, tak možná sem zvyklá?
No ale uznajte, je extrémne chudá, vyzerá oveľa staršie, taká babička, až sa mi nechce veriť, že je to ona.
Outfit parádny![]()
Sofi viktorka_od splavu a když já furt nějak nemám pocit, že je to něco, co si člověk může úplně dobrovolně vybrat...
souhlas
A podle mě je to taky trochu tím, jak media valej ty vyfotošopovaný fotky lidí, co od dvaceti vypadaj už třicet let překvapivě pořád stejně, a pak někde ze vzteku hoděj ranní foto nenamalovaný postarší źeny a všichni se hrozdě diví, panč nejsou zvyklý..celine zrovna namalovaná je, ale tak pod makeup vrásky neschováš a teda asi focená zblízka nebo je to zvětšený..můj obličej by na pobobným fotu privodil slabším povahám noční pomočování..smůla prostě
Potrefenáhusa Ounz ja myslim, ze do urcite miry ano. treba u me je rozdil mezi vypada stihle a vypada jako ta s kosou aktualne 3-4kg. co jsem googlila nejake fotky celine, tak pred zhubnutim vypadala co se tyce veku normalne (mozna lepe lepe nez normalne).
Ounz pomočování![]()
Krehutka já sem někde četla její reakci, že taková chce být a ať jí lidi nechaj. Taky nevíme co je za tím, von taky člověk nemusí nutně všem vykládat jestli je nemocnej nebo co jako..asi u někoho hodně štíhlýho se každý kilo může projevit, tomu zase věřím, ale teda mám i kamarádky, který sou hodně štíhlý a nikdy asi nepřiberou, prostě sou takovej fenotyp..
Mutziputzi no, člověk se musí umět dívat pravdě do očí
milacka jasně že jo, je extrémně hubená a taky mi přijde, že vypadá starší, ale třeba s tím ani nic dělat nejde, některý lidi se tý padesátky ani nedožijou...
trochu mi připomíná lindu Rodin, já tak teda vypadat nikdy nebudu, ale líbí se mi moc

Potrefenáhusa wow
Ounz ale to ja ji tady nechci delat psychologicky rozbor, hodnotim pouze vzhled. duvody ke zhubnuti urcite nejake mela a je to jeji zivot, tak si rozhodne sama. muj osobni nazor je takovy, ze pred par mesici a kily vypadala mladší a lépe.
Krehutka jasně, no já sem zase nechtěla aby to vypadalo, že tě z psychologickejch rozborů obviňuju, asi sem to hodila všechno do jednoho, já když myslim, že mám co říct, tak to pak takhle chrlim..promiň
v závěru: vrásky má, na sedmdesát jak se tu psalo výše mi to nepřijde a je otázka, jestli kdyby teď přibrala, tak by jí ty vrásky zmizely..
Potrefenáhusa no a teda ta hodně štíhlá postava je na takovýhle outfity asi dost plus, vráska nevráska..
Ounz ne, v pohode, ja to nebrala jako utok ![]()
Potrefenáhusa Linda je krásna štýlová dáma, ktorej nemožno nič vytknúť. Ale na rozdiel od SJP má 70 rokov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.