Mutziputzi Že by I love you?
VIP zjevy
ModestMourek jo takle!![]()
Mutziputzi Moja prvá asociácia bola, že tam má preklep ![]()

Jermanová mi přijde, že vypadá tak přiměřeně na svůj věk. Asi jsem obklopená (skoro) padesátnicemi ve formě
Vlasy hustý, to jo.
Tulipe taky bych rekla ze v pohode. vlasy ovsem zavidim:-)

Wanda von Dunajew ano, toto mě taky napadlo ![]()
Wanda von Dunajew Vidis a to by i davalo smysl-novy start, laska....taky to ke kave pocituju! ;-)
kde je tady ten flame o tom, že ve vyšším věku je dobrý se rozhodnout, jestli pár kil navíc nebo vzhled mumie?
(to je nigela lawson, kdyby ji někdo nepoznal stejně jako já
) tím zhubnutím zestárla tak o deset let zničehožnic.

Jiná Realita no nevím, dyť má skoro 60, takhle bych teda bez mejkapu a úprav osobně v šedesáti vypadala moc ráda
na druhou stranu jsem teď před chvílí potkala v obchodě paní, kterou jsem zezadu tipovala na šik šedesátnici (štíhlá, upravená, bílé vlasy) a zepředu vypadala na 80+, to sem se fakt lekla
Jiná Realita imho vybrali dosť blbú momentku a ešte bez makeupu... na 59 rokov stále dobré.
viktorka_od splavu no to jo, ale ještě tak dva roky zpátky vypadala na 40 a po dvou letech vypadá minimálně o deset let starší.
nejde o to, že pořád vypadá líp než jiné šedesátnice, ale že ve srovnání sama vůči sobě si něco nepěkně pokazila. mám i (hodně) namalovanou momentku a pořád je to pro mě šok, protože jsem zvyklá, že velmi nedávno vypadala úplně jinak. pokud tedy velmi nedávno nebyly všechny její fotky už upravené a vypadala takhle v reálu i tehdy.

Jiná Realita Myslim, že kdyby naopak přibrala, bylo by to kritikyhodnější![]()

Mutziputzi mně se takhle líbila.
Jiná Realita no to vůbec nemusí souviset s váhou.. moje babička kdysi vypadala furt dobře, dobře a pak vlivem stresu během chvilky prostě to co celou dobu "drželo" bylo fuč a rázem vypadala nejen na svůj věk ale možná i starší. stane se prostě
viktorka_od splavu no u ní to nebude stres, ale prej drogy.
Jiná Realita a tak to je příjemný, lepší jak anorexie![]()
viktorka_od splavu no to jo, ale ještě tak dva roky zpátky vypadala na 40 a po dvou letech vypadá minimálně o deset let starší.
nejde o to, že pořád vypadá líp než jiné šedesátnice, ale že ve srovnání sama vůči sobě si něco nepěkně pokazila. mám i (hodně) namalovanou momentku a pořád je to pro mě šok, protože jsem zvyklá, že velmi nedávno vypadala úplně jinak. pokud tedy velmi nedávno nebyly všechny její fotky už upravené a vypadala takhle v reálu i tehdy.
furt je krásná, a taky se mi líbí víc než tlustá
Mutziputzi jakože kokain je lepší než anorexie? tuhle figuru má ale prej z jógy!
Jiná Realita no tak to nepochybně je, ale tu jógu bych chtěla taky vidět![]()
Jiná Realita viktorka_od splavu mama moji kamaradky kolem sedesatky taky hodne zhubla a vylezly ji vrasky, ale jak mela najednou stihlou postavu a lehceji se hybala, tak celkove hrozne omladla. Ja se hrozne nerada poustim do diskuzi o vaze, protoze vim co s vahou (obema smery) udelaji zrav.problemy, ale stihle telo pusobi mladistveji. Nigela se mi libi, tak bych klidne v 60 chtela vypadat .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí