VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. února 2019 00:16

brrr proboha, oni chystaji jeste 9. serii?! 

Josh Charles . Videla jsem to cele, ale posledni dve serie uz staly za prd. Ale ten dil, kdy zemre . Jinak ma to pokracovani, Good fight, uz tam neni Alicia, hlavni roli ma Diane.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 15. února 2019 00:24

Šiš kdy na ty seriály koukáte, když jste bud v práci, nebo hlídáte dítě, nebo jste tady?! 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. února 2019 00:50

Dadoo Ja to mam pusteny kdyz varim treba a varim dost. Jinak v praci jem max cca 7 hodin. Deti nemam, sem chodim v praci 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 15. února 2019 02:41
Reakce na 0zero7:

MP Marge KK Chalet si pus, furt mi to stejne Netflix cpe

​No, a mne cpe Parfume, tak si to prohodime 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. února 2019 07:10
Reakce na barbucha:

​No co by tam bylo, božská Studenková jako rockerka, a její výborná kapela 

Ale ten klip je docela zajímavej vzhledem k filmovejm "zločinům" - Studenková tam chvíli poskakuje na pódiu prostovlasá... v dalším záběru má ovšem na hlavě čepičku... střih - a zas nemá... střih - má...  Skriptka by měla vrátit honorář, muhehe!

​Hele, já jsem to tvoje video schválně shlédla a on to je nějaký dost amatérský sestřih z filmu napasovaný na tu písničku. Za to skriptka fakt nemůže. Ovšem ten projev Studénkové .

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:00
Reakce na Dadoo:

Šiš kdy na ty seriály koukáte, když jste bud v práci, nebo hlídáte dítě, nebo jste tady?! 

​taky nad tim premyslim. Ja z modnich serialu videla jen dextera, lost (oboji nedokoukano), hru o truny a pribeh sluzebnice (kterej mam mimochodem uz sjetej celej, tedy obe dostupny serie)

edit: jo a jeste jsem videla danskej borgen (vlada), to me taky bavilo teda

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:06

razorblade pribeh sluzebnice uz je druha serie? A jaka je?

Ja videla v posledni dobe Pose, to se mi libilo dost.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:10

Lilly_Ku byla dost dobra, moc se mi libilo, jak Serenu a Nicka vykreslili vlastne taky jako obeti systemu. Zamilovanyho Shakespeara jsem zacala uplne nenavidet, radost mi v poslednim dile udelala teta Lydie celkove to dobre odsejpalo a posledni scena to proste pripravila na velke finale :)

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:11

razorblade a je to druhou serii uzavreny nebo si nechavaj otevreny vratka na pokracovani?

Sorac, dost vyzvidam 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:13

Lilly_Ku praveze koncem druhy to pripravili na serii treti supsup, zacni stahovat, prvni dil treti serie uz avizujou na 5. June (jinej mesic by nepripadal v uvahu, ze)

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:16

razorblade dik moc, tyjo to si musim rozmyslet, ja radsi kratsi serie, nemam rada, kdyz si postupne zacnu rikat tyjo prvni byla lepsi, radsi si zasmutnim, ze jen jedna serie a konec :)

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:19

Dadoo Po nocích....

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:19

Lilly_Ku tri serie myslim nejsou takova naloz. A zrovna tady mi prisla druha o fous lepsi, protoze pousteli flashbacky i od jinych postav a clovek se dozvedel, jak to jejich sileny spolecenstvo vznikalo...

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:22

razorblade a neprislo vam to uz pritazeney za vlasy, ten konec druhe serie? kam a jak by se jako mohla vratit po tom, co udelala? vzdyt se tam lidi veseli, osekavali atd. za mnohem mensi prohresky. Uz je trosku nesmrtelna jako nejaky smesny akcni hrdina.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:28

Ja mam nejradsi serie tak do osmi dilu, je tam dost prostoru na rozvijeni postav, ale neni to natazeny do nekonecna.

O vanocich jsme se divali na pokoj 113, (myslim), belgicka krimi, taky to melo 8 dilu, trochu nadprirozena - zavrazdena jako duch patra po vrahovi. To se mi libilo fakt hodne, doporucuju, kdyby na to nekdo narazil.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:30

Jo a este se mi libilo hodne Top of the lake, taky krimi, ale to uz jsem tu myslim psalq.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:31
Reakce na Dadoo:

​Večer v posteli 

razorblade 

Borgen je super, jeden z mejch nejoblíbenějších! Výborně napsaný, herci luxusní... Kdyby byli co k čemu, mohli nadrtit další série, klidně jenom s Kasperem - že by se dal na politickou dráhu sám  

Bledule 

Tak to jo, já na to koukla rychle a měla jsem pocit že je to jakože jeden koncert. Takže cajk.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. února 2019 08:41

baltik tam je nerealnejch vic veci a ja tu posledni scenu chapu tak, ze z toho chce dostat za kazdou cenu Hannah

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 15. února 2019 09:00

razorblade Vláda je super a Odpočívej v pokoji musím zase někde najít

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 15. února 2019 09:23

baltik Že to byla June, ví akorát Serena* a ta to neřekne, možná jí dokonce poskytne alibi, že byla celou dobu s ní. Nejspíš to hodí na tu služebnici, která utekla, nebo na "neznámýho pachatele".

* A samozřejmě ti, co jí pomáhali, ale ti to neřeknou už vůbec.

Edit: Když už, tak bych se víc bála o Nicka. Jak ten vysvětlí, co udělal