žiš, nespoilujte, sou tu lidi, co to ještě neviděli.
VIP zjevy
O vanocich jsme se divali na pokoj 113, (myslim), belgicka krimi, taky to melo 8 dilu, trochu nadprirozena - zavrazdena jako duch patra po vrahovi. To se mi libilo fakt hodne, doporucuju, kdyby na to nekdo narazil.
Nemůžu to najít
Nevíš náhodou, jak se to jmenuje v originále?
Potrefenáhusa Jestli je to na mě, já jsem se snažila napsat to obecně, ale kdyžtak to smažu.
razorblade dexter
Asi môj najobľúbenejší seriál
A môj najnovší objav je Sex education s Gillian Anderson, to ma fakt baví
coralline ja si myslim, ze Nick skonci na zdi. Skoda ho, takovy hezky chlapec :)
Potrefenáhusa
promin, ja si to neuvedomila![]()
@Dadoo Souhlas s @Garfie, koukám po nocích a když je dobrý seriál tak pak vypadám jak zombík.
betsey tak to musím někde najít, sleduju Gillian na insta a dost to tam propaguje .-)
betsey Sex Education ![]()
![]()
Fakt skvělý, klidně bych si to dala celý ještě jednou odznova.
razorblade Mě taky druhá serie přišla ještě zajímavější,tím,že ukázali,jak ty postavy nejsou úplně čenobílé.
Ja mam nejradsi serie tak do osmi dilu, je tam dost prostoru na rozvijeni postav, ale neni to natazeny do nekonecna.
Ja to mám rovnako. Také na dva až tri večery mám najradšej (alebo keď je čas, tak aj na jeden). A ak to má viac než 2 série, tak už to musí byť neskutočne dobré, aby ma to udržalo. Napríklad Breaking Bad, to som snáď jediné dopozerala do konca.
A nech nie som OT, tak jedna Lil Kim... ani sa mi nechce veriť, že to je ešte stále živá osoba ![]()

Můžeme si o ní myslet co chceme, ale na 49 vypadá dobře.

999 vypadá, i naživo, i teď s břichem
Mutziputzi Taky jsem ji teď viděla a zdá se mi, že naživo vypadá ještě líp.
999 včetně projevu, ten mediální nemá lichotivej
Mutziputzi Viď, když ji vidíš v televizi, tak si řekneš, že je to hrozná kuňka...
ale tohle bych potřebovla vysvětlit...

999 oukam zavisti hlavne z tech hustejch vlasu, ty delaji hodne...
Mutziputzi Prohnala jsem to překladačem, vyjelo mi jenom maďarsky tudíž... To asi nebude ono
.
razorblade Vlasy má dobrý :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí