VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:08
Reakce na 0zero7:

barbucha Rikam ze nejlepsi z toho filmu, tak to podle tohomusis brat, link jsem radsi neotevrela... co tam je? 

​No co by tam bylo, božská Studenková jako rockerka, a její výborná kapela 

Ale ten klip je docela zajímavej vzhledem k filmovejm "zločinům" - Studenková tam chvíli poskakuje na pódiu prostovlasá... v dalším záběru má ovšem na hlavě čepičku... střih - a zas nemá... střih - má...  Skriptka by měla vrátit honorář, muhehe!

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:12

Krehutka Dikes, Netflix nema HBO (Crave tv ma, mam kod od kamosky, ale hlasimi to piratskej hardware, zmetek, samo piratskej neni). Ale povedu to v patrnosti. Ono to stihat a jeste chtit cist knizky je celkem fuska, vcera jsem odpadla po cviceni a sklenici vina prave u knizky.

barbucha no prave ze vubec nemoknem, on teva Vancouver i Seattle ma vis srazek nez my, pac se to stavi o hory. U nas prsi o 50 procent min a co jsem byla x krat v Seattle tak neprselo ani jednou haha

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:14

barbucha HAHA tak to jo, ja to moc nesledovala, jen kdysi v Olo byl gay bar kde to porad hrali. Studenkova ani ten jakoze projev moc nezvladala, co se pamatuju. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:22

0zero7 

Tak v Seattlu musí pršet, protože atmoška! 

Projev Studenkový byl luxusní - my se vždycky řezali smíchy... lepší než celá ta komedie! 

Teď teda jsem párkrát zahlídla Terapii, což je docela - na naše poměry - dobrej počin, a zrovna se Studenkovou, a tam byla překvapivě dobrá... (ovšem "nezpívala")

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:34

barbucha To neznam, bohule (nebo bohudik) vetsina ceske produkce za poslednich 10 let jde mimo me. Ale Terapie je dobrej serial s Gabrielem Btrnem, nevim teda jestli se to tak jmenuje cesky, In Treatment je origo. 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:41

barbucha jezus hrozny, toho rodena jako psychiatra a jakousi figurinu co u toho vedle “vari” jsem tuhle kousek shlidlaproc??

Offline vydratarka
155 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:48

barbucha 

Co se toho klipu se Studentkou týká, evidentně je to sestříhané ze dvou různých vystoupení - má úplně jiné oblečení a ten sál je také jiný... Samozřejmě to nic nemění na tom, jak se legračně pohybuje. I s ohledem na dobu vzniku 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:49

barbucha 

Studénková běs... ale můj tatínek, v roli jednoho z těch saladónů, co těma s jejíma dvěma kámoškama tancujou v kolibě, když manžílci na horách a ony mají pré :-)  (Poledňáková si vyhlídla fešáka mezi muzikanty orchestru, který točil hudbu k filmu).   Takže pokud je čas a chuť, při n-tý repríze vychytáme tu minutu, pobavíme se.... a pak zase příště. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:56

domenica 

No neke! 

viktorka_od splavu 

Mně to nepřišlo tak hrozný, Rodena mám ráda... a je to celkem zajímavý. Fakt je, že je to furt dokola, ale zas když potřebujou nějak zdokumentovat ten vývoj resp. pokrok tý terapie různejch osob, tak holt to spolkne víc dílů. Ale nemusely by mít jen půl hodiny teda - co je to za formát?!

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. února 2019 22:59

barbucha jezus hrozny, toho rodena jako psychiatra a jakousi figurinu co u toho vedle “vari” jsem tuhle kousek shlidlaproc??

Ja jsem to s Rodenem nevidela, ale videla jsem americkou i izraelskou verzi, a v obou pripadech se mi to moc libilo - fakt ze zivota  

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 14. února 2019 23:00

Terapie se mi líbila moc, videla jsem teda jen dvě série, tu poslední ne.zkousela jsem pak i tu americkou verzi, ale jak je to fakt úplně to samy, tak mě to nebavilo

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. února 2019 23:05
Reakce na 0zero7:

Kdyz jsme u tematu, tak tedka jedu FR The Break a dobry celkem. Nemeckej Parfum byl dobrej. Paranoid je ok, jedna serie jen. Russian Doll zajimavy. Kamarad mi doporucoval Friends from College ale nejak se do toho nemuzu dostat.

Working moms byla obcas vtipny. Jo a prej Velvet Buzzsaw je dobry, Netflix film s Gyllenhallem, ale nevidela jsem jeste. Grace and Frankie bylo vtipny, nova rada vyjela nedavno 

​Hele, Netflix mi porad tvrdohlave nabizi ten nemeckej Parfume!!! Tak rikas, ze dobry? 

Ja jsem ted videla tri francouzsky serialy, ktery vznikly v koprodukci s Netflixem, a moc se mi libily  "Chalet", "Forest" a "La Mante". Kazdej ma jen asi osm dilu, pokracovani nebude  Tak jsem zacala patrat po dalsich cizozemskych serialech, coz je duvod, proc se me Netflix snazi nalakat na ten Parfume. Jeste jsem videla "Glitch", coz je z Australie (a super!!!),  a "Slasher", coz je z Kanady (a kupodivu taky super, ac ne uplne nejvhodnejsi volba pro divaka, ktery neoblibuje krev a vnitrnosti)

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 14. února 2019 23:11

MP Marge super je taky německý Dark

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 14. února 2019 23:16

MP Marge JJ Parfume za me dobry, koukala jsem teda v NJ. Jeste Babylon Berlin bylo super. Me to zas nabizi ten Chalet, dobry rikas? Slasher mrknu, jo a libil by se ti asi ten Break, to je taky FR a jeste mivbali (ale oni to meni, tak nevim, ten FR o mestecku, kde se bud ztraci nebo se vraci lidi, uz nevim, taky dobry. Ten ma myslim dve verze, FR a US

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 14. února 2019 23:16

Potrefenáhusa Dark mam taky na seznamu, no mam co delat vidim... 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 14. února 2019 23:17

Potrefenáhusa hlavne teda ne nejlepsi, ze se da koukat v originale bez titluku, me se kolikrat nechce uz vecer nemecky cist, tak tohle je fajn varianta 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. února 2019 23:32
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge super je taky německý Dark

​Pisu si - ale myslim, ze uz to na me taky vyskocilo! To je o tom mestecku, kde maji ten portal na cestovani casem?

Ja mam hrozne rada filmy a serialy v cizich jazycich, ac jimi nevladnu, nevim proc 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. února 2019 23:33
Reakce na 0zero7:

MP Marge JJ Parfume za me dobry, koukala jsem teda v NJ. Jeste Babylon Berlin bylo super. Me to zas nabizi ten Chalet, dobry rikas? Slasher mrknu, jo a libil by se ti asi ten Break, to je taky FR a jeste mivbali (ale oni to meni, tak nevim, ten FR o mestecku, kde se bud ztraci nebo se vraci lidi, uz nevim, taky dobry. Ten ma myslim dve verze, FR a US

​ Chalet byl vybornej  A ten Break zni dobre 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 14. února 2019 23:39

MP Marge KK Chalet si pus, furt mi to stejne Netflix cpe

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 15. února 2019 00:04

Krehutka Suits - ono to teda má klesající tendenci, ale když se dá víc dílů za sebou, tak je to ok. Hlavně já potřebuju vědět jak to dopadne s Donnou a Harveym, tutíž mě mírně naštvalo, že to bude mít další serii (teda to už definitivně poslední).

barbucha Good wife jsem jednu dobu děsně sjížděla, Joshe Charlese miluju od Švédské trojky a Společnosti mrtvých básníků. Akorát po tom, co skončil, tak jsem skončila i já a vlastně nevím, jak to dopadlo.