Mutziputzi kubovicva dela(la) pro Ano/Babise, ne? Pro vládu to byl nekdo jinej myslím.
VIP zjevy
Jiná Realita Ta Jana Adamcova, co neumi moderovat ani Sama doma? No tak to je posun,:-D. Uz v tom Sama doma jsem si rikala, ze je omylem...
Karja ta adamcová, která je zatím známá tím, že v bulváru čile ukazuje "přírodní pětky". já ji jinak neznám. jen tím, že je věčně vylepená v plavkách. podle mě skvělá kvalifikace na mluvčí vlády.
Josefa jj, Kubovicova zustava, tahle strida nejakou jinou
razorblade tak asi "pro vladu dobrý" :)
razorblade je tehotna ne?
Mutziputzi jj, ale ona je mluvci hnuti ano, ne vlady. Babis ma tech tymu vic :D
razorblade ale jo no, ale tuhle Máňu kojnou když člověk srovná s Kubovičovou...Andrej je ňákej nekonzistentní
Mutziputzi ja si spis myslim, ze to bude nejaky ruka ruku myje s jejim manzilkem
Karja Tak ono moderování a tisková mluvčí je dost jiná profese, i když se to zjevně v poslední době docela zaměňuje. To že neumí moderovat bych jí nezazlívala, ale taky nechápu, jakou jinou kompetenci teda má? (ano, vím, že kdysi pradávno pracovala jako pomocná redaktorka na Nově a že moderovala sportovní zprávy)
Mutziputzi ja si spis myslim, ze to bude nejaky ruka ruku myje s jejim manzilkem
Tak nějak. Nebudou nějaký volby, že by natočil pár klipů?
Teda ale to je vážně děs, vizuálně teda minimálně...plus ten hotelovej páseček![]()

Mutziputzi jo pockat, to je tato Adamcova, ja ji v prvni chvili nepoznala ale indicie mi k ni porad smerovaly a byla jsem uplne zmatena, ktera to je. Az ted podle techto fotek mi to docvaklo.
Příšerný, jak všude vystrkuje ty dudy.
Navíc co jsem ji tak párkrát kdysi zahlídla jako "moderátorku", působila na mě jak tupá slepice... Bude se do tý party hodit ![]()
Teda ale jak mám Helen ráda, tak tady bych řekla že šlápla poněkud vedle... ty šaty (samy o sobě celkem cajk) se k ní strašlivě nehoděj - a růžová ji nijak neomladila (ani ten děsivej makeup) ![]()

barbucha mně se to líbí! na makeupu bych teda trochu ubrala
Rachel je pěkná, ale co ta PVC pelerínka? ![]()

barbucha pri prenosu byly cervene, vypadaly dobre a slusely ji, tady to mozna nejak vytahl blesk
Edit - reakce na Helen
barbucha mne sa tiež páči. Vrátane mejkapu.
barbucha jak růžovou nesnášim, tak šaty se mi líbí, že je Helen Mirren lokální krasava moc nechápu, podle mě je vyschlá jak treska už snad o čtyřicítky...ale to já nepojímam ani tu vaší Tildu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí