Tak já pořád zkoumala, jak amící pořeší to třetí pohlaví ...
VIP zjevy
A ten sexy výraz! ![]()
stes na té fotce s modrými šaty, tam jí to moc nesluší... i make up mi přijde, že nic moc, že to umí daleko lépe...
edit: vidím, že Mutziputzi se o to už postarala :-)
nolita jo jo, rychlá rota hadr
Jinak bych tedy chtěla vědět, co je novýho u Blažků ![]()
Samantha Přitom musím říct, že jako model na Oscara by se mi to na nějaké herečce moc líbilo!!
u me trochu klesl...
Candance kdo co?
Ounz jason moma
barbucha jak růžovou nesnášim, tak šaty se mi líbí, že je Helen Mirren lokální krasava moc nechápu, podle mě je vyschlá jak treska už snad o čtyřicítky...ale to já nepojímam ani tu vaší Tildu
Myslela jsem, že vypadat jak treska se tu hodnotí kladně ![]()
Candance ja myslela ze to je dicaprio:-))
martek01 Já ho furt vidim, mně se to líbí
Candance No jo no. Ale čím klesl?
Ounz v mych ocich - ten oblek se mi vubec nelibi. Ja ho chci videt v nejakem klasickem a taky mi prijde v posledni dobe az moc "neupraveny" ale uz jsem si asi zvykla, preziju to a dam mu jeste sanci.
Candance aha, no já ho neznám nějak mě míjí, ale takhle na první dobrou mi přijde stylovej..a vtipnej..(pouze dojmologie ovšem) :)
To je zajímavý, že Celine tu byla OK, že jako na 5O dobrý, zatímco Helen v 72 je nehezká vyschlá treska.
A máme tu jeden pupík, a nějak se mi zdá, že chybí nebo spíš je divná i podprsenka?
Kokoska vypada to zvlastne,ale neverim,ze nema podprsenku.V tehotenstvi to snad bez ani nejde,obvzlast u vevodkyne.....
tohle je obvzlast nelichotiva fotka,ja ji sleduju na ig a sluselo ji to jako vzdy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí