Já ti nevim. Připadá mi, že od určitýho věku ta růžová už moc nefunguje, spíš je kontraproduktivní
Mně se Helen líbí, ale spíš v střízlivějších barvách-nebarvách.

Já ti nevim. Připadá mi, že od určitýho věku ta růžová už moc nefunguje, spíš je kontraproduktivní
Mně se Helen líbí, ale spíš v střízlivějších barvách-nebarvách.

barbucha jako sorry, ale tahle fotka demonstruje tvojí neobjektivnost až to bije do vočí, tohle je jako dobrý jo?? ne???
barbucha jej,tak v těch modrých šatech to fakt není dobrý, teda není to ani žádná hrůza s ohledem na všechno, ale hodnotila bych to spíš jako fotku, kde není moc v kondici :-) v těch růžových vypadá daleko líp (navíc, jestli ve skutečnosti byly do červena, tak úplně cajk... - ale nevím, neviděla jsem)
Tak jistě že jsem neobjektivní když jsem její fanoušek
Ale šlo mi o barvy, ne o tenhle model.
barbucha to je Peggy Bundová hadr hele v tom modrym![]()
Hm, a co ta oscarová Olivia? Šaty jsou dost zvláštní... teda zajímavý a nevypadá to zle... ale ta motanice musela bejt dost nepohodlná v pohybu ![]()

Sama seš Peggy Bundová
Jako jo, tlačí to na pilu dost... střih nehodnotim! ale nemůžu si pomoct, mně se líbí víc v modrý, bílý a podobně.
nolita ..kde není moc v kondici :-)
Jak teda vypadá 72letá v kondici?
barbucha stará bába je prostě pořád stará bába, v růžový nebo v modrý hele, furt![]()
stes se vkusem v kondici
barbucha Mě by se líbila se střihem šatů z první fotky a barvou šatů a mejkapem z fotky druhý. Taky se mi k těm bílejm vlasům obecně o něco víc víc líbí, modrý, šedý a stříbřitý odstíny, než červená a růžová. Nebo když růžová, tak velmi jemný líčení.
nolita ..kde není moc v kondici :-)
Jak teda vypadá 72letá v kondici?
pripojuji se k dotazu:-))
jinak ruzovy/cerveny saty se mi libi moc. a to zadny fanousek dotycne damy nejsem
Mutziputzi Aha , tak jestli to nolita myslela takhle, tak ok.....no live jí to slušelo a byla, a ač bába, byla daleko míň vyschlá než třeba...![]()
![]()
![]()
viktorka_od splavu i tobě odpovím, že se vkusem v kondici
moje Sněhurka![]()

barbucha stará bába je prostě pořád stará bába, v růžový nebo v modrý hele, furt
Vopatrně, mucino, vopatrně! ![]()
Nikdo netvrdí, že musíš v 70 vypadat na dvacet... ale furt je lepší v těch sedmdesáti vypadat jako Helen, než jako babi Homolková! Nebo je to už jedno a stará bába si zaslouží jen pytel vod brambor, než se odebere do krematoria?
barbucha Upravený vlasy, dobrý zuby a absence nadváhy zaručí každý důchodkyni konkurenceschopnost s Helen Mirren, já na ní prostě nic extrovního nevidim, bába jako každá jiná jejího věku výše zmíněných parametrů, jako MILFka to fakt už 30 let neni, ani GILFka![]()
Já se obávám, že kromě uvedenýho má Helen ještě navíc tu, jak to nazvat, jiskru... kterou nemá každej (kolikrát ani ve dvaceti). Nikdy nebyla krasavice, ale něco tam prostě je...
No nic, škoda že tam nebyla eště i Tilda, abych se mohla pokochat pořádně ![]()
barbucha Mně nejiskří ani jedna zmíněná, neudělam nic
Mutziputzi Tak když je někdo zvyklej na letlampy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.