Candance Není takový trochu oplácanější? Nebo to dělá ta růžová?
VIP zjevy
Zarinya no právě, na první pohled se mi zdálo, že nemá, ale přesně to co píšeš, jsem si pak uvědomila. Ale vypadá to divně, to překřížení nad prsy a utažení ke krku se mi moc nelíbí.
Kokoska skoda,ze sem neumim dostat fotku z ig,na jinych fotkach v techto satech ji to slusi.:-)
Kokoska No to máš pravdu. A to ještě Helen vypadá o dvacet let mladší, než Celine ![]()
Dadoo mladší nevypadá, ale líp určitě:-) a on tu prezentoval někdo helen mirren jako nějakou sexbomubu, že to mutzi měla potřebu tak popírat? to by snad soudnýho nenapadlo...
Zarinya Věřím, hodně asi dělá i světlo a materiál šatů. Třeba tady to vypadá docela dobře. Ale stejně to nařasení u krku... no nevim.
https://www.instagram.com/p/BuRsRG6lIGL/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Kokoska jj to je presne ta fotka,kde se mi moc libi.![]()
Zarinya A to je důkaz, že hodnotit někoho podle jedné fotky, navíc momentky, není leckdy úplně fér :)
Kokoska no,neni...![]()
Tak šaty jsou docela hezký (Dior) a pro Maroko i vhodný. Jen ta (asi elastická) látka je holt hodně k tělu, což je někdy ne zrovna lichotivý páč vynikne každičká křivka (včetně pupíku) ![]()
Spíš mam problém s těma věčnejma tunama rozjasňovače - musí se imrvére lesknout jak psí kulky? ![]()

Volnější, plisovaný šaty jsou bezpečnější...

barbucha ja uz se lekla,ze bys neco spatnyho na ni nenasla![]()
Candance to sako vypada divne, ale ok, treba jen blbe stoji. Ale co doprcic dela s tou scrunchie na zapesti a psanickem?!!
Dadoo mladší nevypadá, ale líp určitě:-) a on tu prezentoval někdo helen mirren jako nějakou sexbomubu, že to mutzi měla potřebu tak popírat? to by snad soudnýho nenapadlo...
Byla reakce na ty modrý šaty přepásaný řetězem, vzít si to jiná, hned tady padne stará rajda, ale Helen - tý se moc nepovedly, no ale ukazujeme si je páč ta barva jí jde k jiskře![]()
A máme tu jeden pupík, a nějak se mi zdá, že chybí nebo spíš je divná i podprsenka?
Jako duch Elizabeth Taylor!
Kokoska jeeee, mne se nelibi, jak ji jsou videt puncochace. urcite se musej vyrabet nejaky puncochace pro tehotny, ktery budou az pod prsa. a nebo zase nizky (ale ty by asi padaly?)
razorblade Fakt ty jo, to jsem si ani nevšimla.
razorblade Podle mě punčocháče nemá, většinou je nenosí. Nejsou to bombarďáky? (bavíme se o te lince pod pupkem?)
razorblade já bych řekla že v určitý fázi těhotenství na těhle detailech nezáleží
. Jinak obdivuji a nechápu ty štíhlý kotníky![]()
V ulicich by bylo mnohem krasneji, kdyby vsechny tehotne vypadaly aspon z desetiny tak dobre jako Meghan![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí