nestrašte mě!!!
očividně jsem tu jediná, komu se Cillian vyloženě líbí ![]()
Proč ne Eva on má takový klasicky, až nějak nadpozemsky a jakoby dokonaly (zni to divne takhle napsaný) krásný rysy, který ale celkove shrnuto vyznivaj tak nějak až dost strasidelne a hrozne chladne. Mozna k tomu prispivaj ty bledy oci, ze vypada fakt trochu androidne. Ale já mám pro nej asi docela slabost
razorblade Zkousela jsem googlit Butlera 2019 a prijde mi furt dobrej.
Jo a libi se mi McConaughey v True Detective, sakra. Dobrej. Nekde nedavno licil, jak dal kosem Penelope Cruz kdyz potkal budouci manzelku, ty deti maj moc hezky.
mcconaughey mi přijde, ze vypada dobre až trochu ošlehanej životem, jako mladicek dost sliz. Ale v true detectives nebo v inerstellaru! ![]()
Babisova to tedy nevychytala. 
A ještě rauch pauza
stes Babisova super nahodou
notna ja to mam prave naopak, nejcharismatictejsi a nejlepsi pro me byl Sean Connery, Brosnan je pro me proste jen prkennej spatnej zpevak z Mamma Mia![]()
stes k Babisove i Melanii jsem pocitila velke sympatie po tom, jak se vtipne vyrovnaly s tim, ze ti jejich panaci se k nim po privitani zachovali jako burani...
razorblade mne se Connery libi až starší prosedivelej, do ty doby nic a jeho hlavní kouzlo je (stejně jako u dost dalších) i v jeho hlase a skotským prizvuku, nadabovanej stojí za pendrek
Potrefenáhusa Starší Connery![]()
V Bondovi přitažlivost 0%, moc naolejovanej, ale zároveň právě pro tu absurdnost staré bondovky miluju, humor a nadsázku.
Proč ne Eva on má takový klasicky, až nějak nadpozemsky a jakoby dokonaly (zni to divne takhle napsaný) krásný rysy, který ale celkove shrnuto vyznivaj tak nějak až dost strasidelne a hrozne chladne. Mozna k tomu prispivaj ty bledy oci, ze vypada fakt trochu androidne. Ale já mám pro nej asi docela slabost
tak to je napsané výstižně. Mám ráda zvláštní, netuctový typy mužů.
razorblade Mně i to cígo je sympatický, mam ráda lidi co si dělaj co chtěj
razorblade to nevím..co se stalo?
Mutziputzi no ale ty vlasy .... tim si podle me hrozne ublizuje, protoze kdyz pominu postavu, na ktere by mela maknout, a kterou muze vhodne oblect, tak ty vlasy ji to proste kazi...
Jak je na tom Babišová s angličtinou? Pokecaj si holky?
Marbuša Mluví velmi dobře.
mcconaughey mi přijde, ze vypada dobre až trochu ošlehanej životem, jako mladicek dost sliz. Ale v true detectives nebo v inerstellaru!
souhlas![]()
stes Bohatě stačí zdobení na rukávech,ta vyčuhující sukně je tam zbytečně navíc.![]()
rozarka Přesně, to je to nevychytání, o kterém jsem psala. Vypadá to blbě. A ty rukávy a vlasy = Máša. Opět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.