Mutziputzi no ale ty vlasy .... tim si podle me hrozne ublizuje, protoze kdyz pominu postavu, na ktere by mela maknout, a kterou muze vhodne oblect, tak ty vlasy ji to proste kazi...
to jo, souhlasim, ale oblečená je dobře
Mutziputzi no ale ty vlasy .... tim si podle me hrozne ublizuje, protoze kdyz pominu postavu, na ktere by mela maknout, a kterou muze vhodne oblect, tak ty vlasy ji to proste kazi...
to jo, souhlasim, ale oblečená je dobře
stes myslim, že žádná návštěva od nás a dokonce i odjinud nereprezentuje líp, sorryjako, ať se nám politika ANO líbí nebo ne, Babišový outlook je v rámci politickejch a státních návštěv naprostej nadprůměr vůkol, zas nehledejte pí*oviny ala vyčuhující sukně, proč sukně z kabátu by neměla vyčuhovat vymyslel kdo jako![]()
Proč ne Eva ale nee, mne se libi teda dost
I jako bonda si ho umim predstavit. Tydle typy ja muzu.
razorblade Čekala jsi, ze si společné foto vydupou? ![]()
Me cigareta u Babisove překvapila, netipla bych ji na kuracku. Ale ze si dá cigo, nepovažuji za rebelii
Marbuša Melania mluví broken English, tak asi no stress
Mutziputzi nemáš pravdu - a klid..nebo ti praskne žilka
stes já jsem zcela v klidu, kritika těch co tomu rozumí jak kozy petrželi nerozhodí mě ani Móňu![]()
Mutziputzi tak pak je v naprostým pořádku![]()
Proč ne Eva ja bych CM jako Bonda mohla:)
stes myslim, že žádná návštěva od nás a dokonce i odjinud nereprezentuje líp, sorryjako, ať se nám politika ANO líbí nebo ne, Babišový outlook je v rámci politickejch a státních návštěv naprostej nadprůměr vůkol, zas nehledejte pí*oviny ala vyčuhující sukně, proč sukně z kabátu by neměla vyčuhovat vymyslel kdo jako
s timto musim souhlasit...
stes myslim, že žádná návštěva od nás a dokonce i odjinud nereprezentuje líp, sorryjako, ať se nám politika ANO líbí nebo ne, Babišový outlook je v rámci politickejch a státních návštěv naprostej nadprůměr vůkol, zas nehledejte pí*oviny ala vyčuhující sukně, proč sukně z kabátu by neměla vyčuhovat vymyslel kdo jako
asi jeste nektera z dam na pekle ![]()
Nebo ten, kdo říká, že kalhoty mají být ohrnté 13,25 cm nad kotníky?
Se vzpamatujte, dámy, je naprosto nezbytné dohadovat se takto (pí.oviny?) kvůli nějaké takové vesničance, která se zhlédla v ruské šlechtě?
Odbornice na modu na idnes tvrdi, ze kabat by mel byt jeste o kus kratsi :))
Babise nemuzu ani cítit, ale přijde mi, ze na babisovy taky hledáte detaily, který ničemu nevadej. Hadry podle mě zcela ok, adekvatni situaci.
Samantha Taky bys to neměla komentovat, nerozumíš tomu, s 13,25 cm ohrnutí nad kotníky leda za Pepánka Nezdaru prosimtebe...
Nebo ten, kdo říká, že kalhoty mají být ohrnté 13,25 cm nad kotníky?
Nebláznite, ja som takmer išla ohrnut moje teplákoidné gate, aby som vyhovela požadovanej miere ![]()
Babišová sa mi páčila na stretnutí.
Mutziputzi s tou reprezentací naprosto souhlasím, oba jazykově vybavení a celkem libí na pohled a když jsem si představila, že by tam byl Zeman s chotí, šly na mně mdloby. To s tím kabátem (taky jsem si všimla) má asi nějaký prvorepublikový základ, vždycky to říkala moje babička, ročník 1920. Jak je to teď netuším, za mně outfit v pohodě, škoda vlasů, jak už zaznělo xkrat.
Mně teda přijde, že oblečeni Babišový tady kritizují ty, které o oblékání vědí asi to, co já o principu fungování pevného disku v mém počítači... Tedy v podstatě h...o
.
Mně se babišová poslední dobou a teď ve státech líbí dost, kromě těch žlutejch vlasů teda ![]()
Mně se nelíbí ty chlupaté konce rukávů, víc by se mi líbil hladký účes, ale žádná tragedie to není. Podle mého názoru teda :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.