Mutziputzi ehh
VIP zjevy
stes myslim, že žádná návštěva od nás a dokonce i odjinud nereprezentuje líp, sorryjako, ať se nám politika ANO líbí nebo ne, Babišový outlook je v rámci politickejch a státních návštěv naprostej nadprůměr vůkol, zas nehledejte pí*oviny ala vyčuhující sukně, proč sukně z kabátu by neměla vyčuhovat vymyslel kdo jako
to je pravda.:-)
Kokoska Mně se obecně nelíbí kabáty s rukávy “vyrostla jsem z něj”, ty lemy to ještě zdůrazňují. To by se mi nelíbilo na nikom, ať je to sebemodernější.Plus pásek mi přijde divně vysoko, to ale může dělat fotka.
Mně teda přijde, že oblečeni Babišový tady kritizují ty, které o oblékání vědí asi to, co já o principu fungování pevného disku v mém počítači... Tedy v podstatě h...o
.
No a musím bejt odborník od Chanelů, abych směla mít vlastní názor? To jest že bych například servala tu chlupatou micinu z bílýho kabátu (kterej by bez ní vypadal i modernějc)... růžový chlupy z manžet dalšího... o účesu ani nemluvě.
Vždyť proti Melanii (která rozhodně nepatří mezi moje favoritky) vypadá Monča jak ruská nevěsta přes internet!
Jo a není to zas tak dávno, co módní kánon naopak velel, že kabát má být kratší než sukně.
Mně teda přijde, že oblečeni Babišový tady kritizují ty, které o oblékání vědí asi to, co já o principu fungování pevného disku v mém počítači... Tedy v podstatě h...o
.
![]()
barbucha Mějte ho aspoň ale trošku objektivní, dyk jí furt kritizujete jak kdyby vám chodila za starym.
Jak babise nesnasim, tak za jeho zenu jsem rada, protoze je (az na lokynky) hodne reprezentativni a fakt se za ni nemusime stydet. Vycitat ji milimetry u sukne je fakt blbost
Sweet Potato já nemám ty manžety a límce ráda, připomíná mi to dobu mého mládí, kdy mi to bylo zakoupeno a musela jsem v tom chodit, i když už se nosilo něco úplně jiného. Prostě mi to přijde staromódní, ale možná je to jen moje osobní nechuť.
barbucha Já teda boxuju za Melanii ![]()
prosimvas a to jsem tu jedina, komu prijde legracni ze obe damy jsou oblecene vpodstate stejne?:-) (jezis a pro jistotu ja to nekritizuju jen me to pobavilo)
barbucha Já jsem taky minimalistka, ale zase je třeba vidět dál... To, že bych to nenosila já, ještě neznamená, že je to blbý. Moniky vlasy jsou katastrofa, ale k těm jsem se nevyjadřovala
.
Kokoska Jo, když jsem moc vyrostla z kabátku, našily se chlupaté manžety.
Ale je fakt, že jednomu milovanému kožíšku (asikrálík à la černobílý leopard) prodloužily černé manžety život k mé velké radosti.
viktorka_od splavu No a nebude to tím, že obě mají jako koníčka vysokou módu, a proto jsou oblečené v rámci módních trendů?
viktorka_od splavu ne, jsi jediná, který to tak přijde![]()
No a čo také si predstavuješ pod slovom objektivní?
Pokud mi ty chlupy připadaj příšerný (a demode) tak co teda mam dělat?
Účes má rovněž děsnej - podle mě. Ruská barbína tak celkově... Za stejný prachy by mohla vypadat daleko líp, mnohem sofistikovanějc...
Jako objektivně můžu leda říct, že jo, vypadá líp než naše první dáma. To rozhodně. ![]()
barbucha Odborník od Chanelu - Fall/winter 2019/20 :) Myslíš, že tohle by tu prošlo? Už slyším ty řeči o ruské carevně.

https://www.chanel.com/en_GB/fashion/collection/fall-winter-2019-20/the-looks.html
viktorka_od splavu No a nebude to tím, že obě mají jako koníčka vysokou módu, a proto jsou oblečené v rámci módních trendů?
no ano, samozrejme. to se nejak vylucuje?
barbucha Ty jsi sem párkrát šoupla tu švédskou Victorii, na tu ten váš obligátní popis ruský nevěsty a Máši sedí potom taky jak ulitej, ne?
viktorka_od splavu Tak to potom nechápu tvoji otázku... Kdyby se nosily kabátky do pasu, tak je taky obě mají. Navíc jsou obě dlouhonohé, vysoké, tak proč to v tomto typu kabátu neprodat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí