nestrašte mě!!!

nestrašte mě!!!

Mutziputzi ježiš
je to ne
stes Murphy nebo sis vzpomněla že české ženy vědí jak je rostlý Topol?![]()
Mutziputzi no oni asi všichni kandidáti jsou stejně strašní. idris elba na bonda taky zrovna nesedí.
Jiná Realita debatu na téma černý Bond máme všichni určitě v paměti![]()
Mutziputzi Tak pozor, Hrzánová jako děvče z Dachau byla moje ikona, taky jsem to musela furt hrát na zajímavost, je to fuška, no. ![]()
Luna jezis do hrzanove mas fakt daleko, ty jsi krasna!
Mutziputzi jezis bylo na Murphyho.... Topolanka ignoruju a cokoliv spojeneho s nim vytesňuju
Mutziputzi tu jsem zřemě prošvihla, ovšem já jsem nemyslela jeho barvu.
ty ano?
já jsem myslela jeho typ.
Mutziputzi aneb jinak řečeno, bondovi mají například ženské samy skákat do postele, což bych nevěřila ani cilianovi, ani idrisovi (ani asi nikomu, koho zatím navrhovali). z mého pohledu bondovský šarm nula.
já mám bonda pořád jako british upper class, a proto mi ani hardy, kterého jinak žeru naprosto a myslím, že šarm nepochybně má, na bonda prostě nesedí. nečiší z něj ten styl.
z těch profláklých jmen mi z tohoto pohledu přijde asi nejlepší michael fassbender (ale pořád to není ono).
Hele, dobře střiženej oblek a šikovný nastajlování dokáže zázraky... z Craiga taky zkraje nebyl nikdo dvakrát nadšenej ![]()
barbucha já pořád nejsem! jako akční hrdina nemám problém, ale bond ne a ne
Jiná Realita Před pár lety jsem si říkala, že by to mohl být Clive Owen, protože vypadá dobře v tričku i v obleku :-). Ale čas nezastavíš, už je na to taky starej...
999 toho bych brala :) určitě víc než craiga, měli ho vybrat místo něho.
999 hernajs, ale jaks to napsala o tom čase, šla jsem si ho pogooglit a beee
čas fakt nezastavíš, moje idoly se stávající strýci, co si počnu.
Tip: James Norton. V McMafii byl skvely.
Jiná Realita Já ho právě chtěla už místo Craiga, a to už je nějakej pátek...
999 hernajs, ale jaks to napsala o tom čase, šla jsem si ho pogooglit a beee
čas fakt nezastavíš, moje idoly se stávající strýci, co si počnu.
ehm, proto si radsi negugluju russela crowea ani gerarda butlera, pac to jsou uz oba dedci![]()
stes te mi přijde na bonda moc takový...hošíkovitý :) já jsem ho viděla v nějakém seriálu, je možné, že mcmafii hrál jinak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.