razorblade život je zlý
VIP zjevy
999 Ježiš Clive
hlavne v Sin City. Ale už ho radšej nejdem googlit, pozerala som sa minulý rok a veru čas uteká..
999 Jiná Realita Me se teda Craig libi. I ten Fassbender by sel, podle me na to ma ksicht
razorblade Zkousela jsem googlit Butlera 2019 a prijde mi furt dobrej.
Jo a libi se mi McConaughey v True Detective, sakra. Dobrej. Nekde nedavno licil, jak dal kosem Penelope Cruz kdyz potkal budouci manzelku, ty deti maj moc hezky.
barbucha Ani z kraje, ani z konce. Craig není James Bond.
Daniel Craig je nejlepsi Bond ever!!!
Mutziputzi kdyby byl craig agent ukrajinské tajné služby, neřeknu ani ň! ![]()
Bond je děsnej, Craig je dobrej!
Kopu za Craiga. S tou Ukrajinou jsem teda taky bojovala, ale Skyfall mě strašně dostal.
A on je, navzdory tomu jak vypadá, Angličan. Takže za mě OK.
Craig je skvělej Bond a od začátku jsem věděla, že bude ![]()
Neudělá ostudu ani v Buckinghamským paláci! ![]()
![]()
Craig je dobrej, bondovky s ním se mi líbí ze všech bondovek nejvíc, ale řekla bych, že je to tím, že už to právě není Bond dle klasické předlohy, ale akční hrdina. I ty filmy jsou s ním už takové jiné. U mě nejlepší Bond byl Peirce Brosnan. A jak mám jinak Conneryho moc ráda, tak jako Bond má charisma nula.
... já vlastně dobrovolně a ráda začala sledovat Bonda až od Casina. Dřívější Bondovky mě nikdy nebavily.
V právě běžícím Gejzíru (pořad ČT1) je první reportáž o Vémolovi a je tam i jeho krasava. Kdyby tu byl nějaký masochista, doporučuju, já nepřežila první dvě věty ![]()
(Koukám na to proto, že třetí reportáž je o Míše
)
barbucha hele, ale to by clive owen nepochybně taky neudělal. já ho tam úplně vidím ![]()
notna napodobne.. Craig s vizáží ruskeho muzika mě bere
999 Owena jsem potkala asi pred peti lety v Londyne kousek od Highgate, kde bydli. Tehdy vypadal jeste dobre, jen mel na sobe nejakou sustakovou soupravu jak strejc z horni dolni....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí