barbucha Nic nevidim:-(
VIP zjevy
Candance V Brně je všechno POŘÁD. To je věčné město.
stes Spíš si představ, že jedeš do Francie na státní návštěvu a přijdou ti pokyny "madame Macron bude na sobě mít sukni, kde začíná, tam končí, přizpůsobte prosím této skutečnosti svůj slavnostní oděv."
![]()
barbucha Já taky nic nevidím :-(.
barbucha Fotky nevidím, ale proklik funguje :-). Já bych to nazvala Ani tak krásná ženská jako Moorová si na sebe nemůže vzít cokoliv...
mam asi 20 let dlouhy kabat s kozesinou na limci a na rukavech, ktery nosim pres vecerni saty a mam radost, ze opet prisel do mody
Přidávám se do klubu, dlouhý vlněný antracitový kabát projmutý , s páskem, s dlouhou rozšířenou sukní mým 175 cm až po kotníky skoro, umělý persián na límci a manžetách, připadám si v něm ne jako ruská nevěsta, ale carskej důstojník, dcera mi ho zakazuje nosit, a jak mi v něm bylo v brněnskejch mrazech teplo!
barbucha a neslusi jo?
No prosimtě, tobě se zdá že oboje ty kalhoty jí dělaj dobrou službu? Ty strakatý vypadaj eště ke všemu lacině, blbá látka, jak spíchnutý ze zbytků... a ty černý s těma botkama už vůbec... Jako není každej den posvícení, ale dávat zrovna tyhle outfity za vzor ![]()
barbucha to vidim v mobilu no, to bude tim![]()
A helemese. Na tý ambasádě je konečně učesaná! A hned to vypadá líp.
Ty světlý šaty VB taky nejsou zvláštní výhra - kvůli tomu vázání u krku, který jí ho zbytečně zkracuje, a rozpuštěný vlasy ho eště víc utopěj. Zrovna k tomuhle typu šatů by vyčesat vlasy nahoru přesně sedlo! Proč jí ten VIP stylista neporadí?
Je vidět, že Melania se v tý vizuální stránce vyzná líp - když má rozpuštěný vlasy, bere si vetšinou něco víc od krku, a když měla širokej límec (třeba na inauguraci), nechala si udělat výčes... Přitom je podobnej typ, taky se snaží vypadat za každejch okolností sexy ![]()
Potrefenáhusa JJ to je presny, az je starsi, mladej byl slizkej. V tom true det bozi, jsem to ted sjela a ![]()
barbucha Mně se ty šaty VB moc nelíbí, je toho tam nějak moc. Ta oprátka u krku, prostřižené rukávy a ještě podkasané - něco bych vynechala.
To máš pravdu. Já to myslela tak, že když už je má, měla by se podle toho upravit.
Navíc ty VB modely jsou dělaný spíš pro extrémně štíhlý figury, krev a mlíko není zrovna to pravý do nich. Hele tady je má sama Victoria - tmavý jsou lepší, a voila! má k nim účes! ![]()

já se přiznám, že mně by se líbilo, kdyby MB měla na sobě i něco od českých návrhářů. Zvlášť návštěva Bílého domu je sledovaná událost.
edit: jako já nevím, jestli je z čeho vybírat. A taky chápu, že aby tam stála v neznámém, když Melanie je celá značka, ale stejně
barbucha V té černé by se mi líbily :-).
Mně se zdaj modrý
Ale jo, ta tmavá vypadá líp. Nevím komu by sedla ta smetanová... rozhodně spíš někomu kdo nemá žlutý vlasy.
A ty rukávy nosí Victoria jinak, ale to se mi zdá stejně divný - jako vyháknout ruku i z manžety, která tam pak jen visí. To je pak otázka, co je lepší ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí