barbucha To vyháknutí je blbý a brala bych je i v modrý :-).
VIP zjevy
barbucha Nebudu je hledat, protože Viktorka to se těma cenama dost přehání
.
barbucha No, jak jsem říkala...![]()
MaeGandal taky jsem si rikala, ze je par ceskych navrharu, ktere by mohla zapropagovat. S jejim vkusem bych se ale bala, ze si vybere blbe... treba natali ruden![]()
999 a taky victoria ma 163 a uz je s touhle svou "vyskou" v tech satech dost na hrane. Ale me se tyto konkretni saty moc nelibi nejak celkove.
To si piš, že by si vybrala něco podobně sofistikovanýho.
Naštěstí Natali Ruden není tak drahá jako Fendi, pročež to nehrozí ![]()
No, poslední reprezentantka, která vypadala jako dáma, i když na sobě měla celkem obyčejný hadry, byla v "novověku" tak akorát Olga Havlová... prostě někdo to v sobě má i zadarmo.

jinx Haha, taky mám 163 :-). Ale já je už zamítla kvůli ceně :-),
999 aha, ja myslela, ze jeste min. No ona ma saty krasne, ale tyto fakt nic moc.
já se přiznám, že mně by se líbilo, kdyby MB měla na sobě i něco od českých návrhářů. Zvlášť návštěva Bílého domu je sledovaná událost.
edit: jako já nevím, jestli je z čeho vybírat. A taky chápu, že aby tam stála v neznámém, když Melanie je celá značka, ale stejně
mne by se to taky libilo. Myslim, ze jako statni navsteva by si mohla i dovolit byt neznackova (mit neco od ceskych navrharu). Koneckoncu takova Kovarikova zas tak no name neni - jak obcas sjizdim z módně studijnich duvodu ty royals, tak tam se obcas jeji modely vyskytnou.
pěkný plavky

...no, plavky(asi to myslíš ironicky.?, že jsou pěkný...) - to je podle mě pro absolutně vysoustruhovanou postavu. Protože tohle splácne kromě čtyřek a vejš, každý prsa a málokterému typu tvaru prsou lichotí, udělá z nich lívance.
Ovšem ona - Saxana - na svůj věk, podle mě, luxus postava
(na to, že necvičí asi).
Mutziputzi Má to zapotřebí? ![]()
Miru jo,skoda tech plavek,protoze jeji vek 69let....neuveritelny.
...to teda
Miru K takovým plavkám je kromě postavy zapotřebí i soudnost. I vysoustruhovaná má v těch letech jinou figuru,než třicetiletá. Bohužel.
Zjevně si myslí, že jo
A určitě byl u fotky titulek a la "luxusní postavička" ![]()
V příčetnejch plavkách by to nebylo tak hrozný - nikdo nečeká pevný pumlíče a neexistenci celulitidy, ergo kladívko ani dáma nad 60 nemusí chodit na pláži v burce... ale zařezávající provázky bych si teda odpustila.
barbucha Nevidí to?
barbucha ne,bylo tam,ze saxana ma elixir mladi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí