A ja mam tak rada,kabaty s kozesinama na rukavu.....uz jako male se mi to libilo
a ja zadny memam.![]()
VIP zjevy
Zarinya já taky, asi teda ten východní původ muj, já je mam ráda na rukávech i na límci
Mutziputzi Mamina mela vinovej,kozenkovej a modrej kozenej...ach do ted si to pamatuju a vynadala ji,ze to vyhodila.![]()
Zarinya Jsi mi připomněla, že máma taky měla, semišovej a chlupatý rukávy, dole chlup a kolem límce taky a když to v devadesátkách vyhodnotila jako demode, ušila si z toho takovou volezlou bundičku...to já mam parku s chlupem na rukávech, bundu s lištičkou, chrouny jak Móňa a jdu středem!![]()
Na ty fotce od barbucha ma Kate taky kozesiny na rukavech a zda se,ze to nikomu nevadi.![]()
Mutziputzi
presne.No ta moje to vyhodila ac taky lecos presila.![]()
mam asi 20 let dlouhy kabat s kozesinou na limci a na rukavech, ktery nosim pres vecerni saty a mam radost, ze opet prisel do mody![]()
viktorka_od splavu No ja Ti nevim,jestli uz to doslo do Brna.Dle zdejsich reakci asi ne.![]()
stes Spíš si představ, že jedeš do Francie na státní návštěvu a přijdou ti pokyny "madame Macron bude na sobě mít sukni, kde začíná, tam končí, přizpůsobte prosím této skutečnosti svůj slavnostní oděv."
doufam, ze takova pozvanka nikdy neprijde nasi prvni dame
Zarinya tak mne to je celkem jedno, rozhodne ho nevyhodim ani nebudu kupovat jinej, doufam mi vydrzi nafurt![]()
viktorka_od splavu hele, ale že se vrátila kožešina neznamená, že i kabát 20 let starý bude trendy ![]()
nolita ano prosim:-)
viktorka_od splavu Ze se s nima vubec bavis.
Brnisko nedavno vyhodnotili jako raj na zemi, tady beztak Babisova nakupuje na Orli, tvuj kozich se zacne jinde nosit az pristi sezonu, si tady pockej na fotky.![]()
Luna
ja se v nem nosim jak ho.no na lopate bez ohledu na trendy:P a ponejvice mi ho chvali satnarky ze to uz se dnes nevidi, baby ze starletu uplne ucvrkavaly
viktorka_od splavu jenže baby ze starletu neví, co je trendy![]()
stes vopravdu ne..??![]()
mam asi 20 let dlouhy kabat s kozesinou na limci a na rukavech, ktery nosim pres vecerni saty a mam radost, ze opet prisel do mody
jsi si jista, ze tato moda z Brna uz odesla a zase se vratila? Neni tam jeste porad? ![]()
Tyhle outfity dávají na stránce "Pro ženy" za vzor - nejn proto, že jsou podle poslední módy, ale protože Julianne také neobyčejně sluší! ![]()

barbucha auvajs ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí