barbucha Nevidí to?
No, zrcadlo bejvá milosrdnější než fotka (kromě zkoušecích kabin
).
barbucha Nevidí to?
No, zrcadlo bejvá milosrdnější než fotka (kromě zkoušecích kabin
).
Plavky... katastrofa. Ale ty ukazováčky strčený za plavkama ![]()
barbucha navic me ty provazky boli jen to vidim. Mela jsem fakt pekny plavky od Adidas a diky tem snurkam letel vrsek do koše .
Felix je zlý, zlý, zlý, chodí si domů jen občas pro sex! .... Sakra, proč mi tý Dády není líto?
EDITH4B Ty tam má podle mě proto, že je v těch místech má taky zařezaný a nechce, aby to bylo vidět.
Dáda asi hodlala kapku popíchnout sokyni
Ale stejně, příčetnej člověk tohle do éteru nevypustí ![]()
barbucha hele, tenhle článek si klidně celé aha mohlo vycucat z prstu.
ale od té doby, co dáda ožralá jak doga vyrazila autem po praze, by v mých očích byla póvl, i kdybych bulváru nikdy nic z toho jejich odpudivého trojúhelníku nevěřila.
Babisove to v USA prevazne sluselo, i kdyz vlasy ve stylu Vily Amalky ten dojem vetsinou kazily.
Pak ale vytahne tenhle model, ve kterem pusobi dost tezkotonazne, nechapu...

No, tohle si snad nikdo z prstu vycucat nemůže ![]()
Šaty jsou jí zjevně malý, div na ní neprasknou - a ta zařízlá podprda!
Proč má k bleděmodrýmu outfitu červený lodičky taky nechápu. Ty předchozí béžový by k tomu byly lepší...
barbucha teda, jestli děda felix navštěvuje babi dádu kvůli sexu, tak si dělám do budoucna celkem naděje!![]()
Jako že by zaskočil i za tebou? ![]()
barbucha
neee, že až budem v tom věku že si ještě něco užiju![]()
barbucha Felixe ani vidlema.
Ony tie opustene zeny robia niekedy psie kusy. A pritom byvsli rozumne. Toleruju milenky, dokonca sa snazia tvarit ze sa nic nedeje, chcu vsetko spat. Je to az smutne kam az to vie zajst. Myslim ze Dada je uplne mimo a je len skoda ze sa toto vsetko stalo vecou verejnou. Mne je jej luto
barbucha tak proč by ne, mně se třeba červená k bleděmodré docela líbí. ale s těmi malými čísly šatů už by si fakt měla dát říct, tohle zdaleka není poprvé, co se jí protlačuje podprsenka jak síťka na uzeném.
a takova to byla laska!

tak krasny zacatek noveho tydne ![]()

viktorka_od splavu Tak Dáda asi úplně nemohoucí není a o Felixovi se kdysi psalo,že se musel léčit ze závislosti na sexu. Asi se nevyléčil
. Jedna prostě nestačí. Hele,hrozné je to,že to ventiluje na veřejnosti. I když jsou jejich dětidospělé,musí to být nevýslovně trapné pro ně.
Je to strašně smutné, zvlášť takhle v přímém přenosu. Zrovna nedávno jsem koukala na Návštěvníky a říkala si, co se s ní stalo....:-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.