VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. března 2019 10:47

999 strucne receno, model nic moc 

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:20

Tulipe No já totiž o ní nevím víc než že si vzala Babiše, moje chyba

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:38

prosimvas a to jsem tu jedina, komu prijde legracni ze obe damy jsou oblecene vpodstate stejne?:-) (jezis a pro jistotu ja to nekritizuju jen me to pobavilo)

​Mně se ti to naopak líbí! :-) Je to aspoň takové kompaktní, i na fotkách. A navíc tentokrát mi to tak stejné nepřijde, to minule ty šedé šaty byly horší :-) (a taky se mi to líbilo!) 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:40
Reakce na 999:

barbucha Kabát je o kousek delší, než by slušel její postavě, kotnikový boty jí uříznou dalších pár cm, kolem krku nějakou mindu, snad dokonce dvojbarevnou a v ní ještě něžný šáteček, aby to nebylo tak military? A já bych si osobně zkrátila i ty rukávy....

​Minda se tluče s tím šátečkem, resp. by stačilo buď jedno nebo druhý. Radši teda bez mindy, kdybych mohla prosit  Ale mně se naopak tahle délka kabátu líbí, je zajímavá. Postavě to podle mě moc neškodí, pokud jsi jinak normálně rostlá  

Holt kolik lidí, tolik názorů...

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:41

Mně se u Monci ta vyčuhujici suknicka taky nelíbí, protože to vypadá jako nedopatřením. Prostě takový divný cancour. Kdyby nevykukovala vůbec a nebo naopak byla ještě delší, vůbec by mi to divný nepřišlo. Takhle to na mě působí trochu rušivě. Ale protože o módě vím kulový a navíc nejsem od Chanel, věřím tomu, že to žádné fó pá není, protože na to by si Monika tutove dala sakra pozor. Moc dobře věděla, pod jakým bude drobnohledem.

Ovšem mě neoslnila těmi kravimi šaty a nelíbí se mi divné široké rukávy u dalších dvou, ve kterých byla vyfocena. 

Naprosto nepochybuji že všechny jsou z té nejvyšší módy, dobře ji sedí  ale.. Nějak mi ta urputna snaha o decentně sofistikovaný vzhled nekoresponduje s tím od krku nahoru. Subjektivně.

Objektivně vypadá výborně. 

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:42

Dadoo 

...naprosto souhlasím s Tvým třetím odstavcem...

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:51

Dadoo Myslím, že to není tak dlouho, kdy se tu probíralo, že sukně pod kabátem nemá bejt vidět vůbec nebo větší kus, že nejhorší varianta je, když je jí jen proužeček.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:52

Jinak co se týká toho jejich sladění, Špaček říká, že hostitelka sdělí druhé straně předem, co bude mít na sobě a host se přizpůsobí. Takže dost možná jde o podobu záměrnou. 

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:54
Reakce na barbucha:

Holt kolik lidí, tolik názorů...

​Ovšem jen pár je jich správných..

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:55

Garfie Aha..tak to by si měla přečíst Macronová

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:57

Simoně to seklo

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:58

Garfie i ty, brute? ja prece vubec nepsala ze se by mi to nelibilo.. jen jsem si odlozila pousmani, asi jako kdyz se v praci potkame s kolegyni ve stejnym tricku, proste se tomu zasmejem (a jeste si slozime kompliment ze objednavame ze stejnyho eshopu:P zde tedy o x levelu vejs v high soc/fashion

ale to uz je jako to vysvetlovani vtipu vedle, njn

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 08. března 2019 11:59

stes Spíš si představ, že jedeš do Francie na státní návštěvu a přijdou ti pokyny "madame Macron bude na sobě mít sukni, kde začíná, tam končí, přizpůsobte prosím této skutečnosti svůj slavnostní oděv." 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 08. března 2019 12:00

Hodně velká změna, málem bych ji nepoznala. Ale dost dobrý. 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 08. března 2019 12:00
Reakce na barbucha:

​model V. mi prijde tristni a ani K. se mi v tomhle obleceni moc nelibila. To mi prijde, ze Babisova ma v tech kozesinach vetsi smrnc. Vlasy se mi nelibi, ale treba je to jeji "znacka". Ja uz to tu psala, ale treba memu muzi se MB hrozne libi a vlasy a oci nejvic:))

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 08. března 2019 12:01

viktorka_od splavu To nebylo nic proti, já pochopila ten dovětek, že nekritizuješ, neboj 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 08. března 2019 12:03

Mutziputzi vlasy a make up super, ale opravdu se ti libi obleceni? Videla jsem na IG, leskle leginy, ledvinka... bylo toho nejak moc. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. března 2019 12:06

Lamicka to byla narozeninová party s nějakym dress codem, mně se to líbí i kdyby to bylo jen tak

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 08. března 2019 12:07

Garfie I to jsem si představila

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 08. března 2019 12:14
Reakce na stes:

​Ovšem jen pár je jich správných..

​A který to jsou, nerozhodujeme my!