barbucha To jo
.
VIP zjevy
Mutziputzi charisma
Slováček
stes ho neznam, tak mu ho neupru podle bulvarů ne?
Mutziputzi Já myslím, že Slováček byl vždycky vůl, Laco Dezci si z něho v knížce Totálně vytroubený mozek dělá hroznou srandu.
stes On byl tenkrát dost lev salónů. Věřím, že jeho sebevědomí, zkušenosti, světáckost a já nevim jak to všechno nazvat, klidně i charizma, bylo vyfutrováno příjmy a postavením ve zdejším světě pop-music, ale tak to holt bejvá. Takže Dáda nejspíš byla okouzlena, nebo tomu říkejme třebas zblbnuta, na Anglii myslet nepotřebovala.
Teda než tohle, tak snad radši nic

Vivaldi! ![]()
barbucha vypoulenej žabák, mdlej nok - to úplne na Felixa sedí, vždy som rozmýšľala, koho alebo čo mi pripomína, už viem![]()
Mutziputzi chlapi to asi často vidí jinak, ale mého pohledu než tohle, tak 100% radši nic, ne snad.
Na Borise jsem si taky hned vzpomněla
Nic moc pohlednej, skleněný voko, nos jak brambora, a než si nechal udělat zuby (o čemž pak všude vykládal že má v hubě Mercedes)
A ne že by on šel - s ním by byla šla každá
Páč byl chytrej a nadmíru zábavnej a k tomu eště gentleman. Charisma moh rozdávat po lopatách. Toho je hrozná škoda...
Plus ten hlas
... taky bych šla (a při jedné akci jsem měla pocit, že by on šel
... ale to asi každá druhá, možná spíš každá první)
Felix byl vždycky strašnej. Charisma nula, postavení v pop-music ok, příjmy ok, ale takových bylo mnohem víc a nevypadali jako žabák. Ale lásce neporučíš. ![]()
Mutziputzi to teda jo....ale ten Řepka takhle live![]()
![]()
Hele mě ale dost rozveselilo, že ty jeho voliči v podstatě argumentujou jak Zemanovi voliči - a Pafka úplně jako Zeman (von je to sice samorost a sprosťák, ale myslí to s náma dobře, lobbuje za nás... "můžete se zbláznit pane Klímo") ![]()
barbucha Tak Klima si jel furt svoji jak kolovratek, co mu mel vykladat
Klíma to tý Kristelový ňák žere...
Klima je dycky zaujatej jednim smerem. To je stejny jako jeho tehdejsi reportaze v pripadu Necesany...
razorblade Mně ten jeho pořad přijde příšernej celej, viděla jsem pár dílů, fakt teda asi dva..mu hráblo jak ho poslal Kajínek do háje s roadshow diskuzních pořadů nejspíš
No, Klíma mi leze na nervy už vod Kajínka.
Ale ty reakce byly jak přes kopírák
A Blažková hotová světice! Vono je blbý, když se chlap trefuje do tetiny, páč vona může vždycky vzbudit dojem že to dělá protože mu nedala!
barbucha a vono to i tak nějak je, ne? jinak mě už tahle kauza přijde tak strašně vyšeptalá a neuvěřitelně nudná a blbá, že nechápu tu motivaci k tomu ještě cokoliv natáčet
barbucha Tak zde myslim důkazy kdo komu chtěl dát existujou jasný. A teda Kristelová s Řepkou vypadaj jak když se vrátili domu po noci strávený ve strouze
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí