Zarinya bohuzel![]()
VIP zjevy
vanilka Pokud nekdo chce oslovovat Marusko, vubec mi to nevadi. Jedna z mych jmenovkyn to ma rada a ja nemam problem ji Marusko rikat. Ale nemam rada, kdyz tak nekdo rika mne a jeste mi to vnucuje, ze je to prece mnohem hezci. Sara je hezky jmeno, nechapu proc z toho nekdo dela Sarku, vzdyt je uplne jiny jmeno.
Friga ze Sáry nekdo dela Šárku?
Zarinya Vanilka psala, ze z jeji dcery.
Friga aha to sem nejak prehledla...
to nechapu.
pritom od Sary se mi libi i zdrobnelina Sárinka.![]()
ano, Sárinka
to byla moje fenka rhod.ridgbecka, před Ronýskem...
vanilka vzdyt Sara je dost tradicni jmeno, neprijde mi jako nejaky velky vystrelek
My máme Sáru, hodně se mi to jméno líbí už cca 20 let, a bere mě ďas, když jí náš soused řekne Šárko.
a neřiká "Sárko"? tak řikala sousedka mojí Sáře občas "Sárko, Sárinko"
RoSa jo, to si vybavuju, že jsi o tom psala.
Mně se to jméno líbilo natolik, že když jsem byla po dvou klukách potřetí těhotná, tak jsem prohlašovala, že jestli to ani tentokrát nebude holka, tak si aspoň koupím fenku, které to jméno Sára budu moct dát
.
Friga Marii jsem chtěla pro dceru, ale kvůli Máni to právě neprošlo...
Friga ono už mu je dost přes 70, tak asi je to pro něj neznámé cizí jméno, které mu nejde přes pysky, tak mu to v duchu odpouštím. Ale rve mi to uši, to jo.
Mne takhle tocila muzova sestrenice(sice je to cizinka,ale stejne)furt rikala memu synovi Mário ackoliv je Marek
no uplne jiny jmeno,proste a,ze neni ceska na tom nic nemeni,jini cizinci mu proste rikaji Marek nebo Marko.
vanilka taky jich moc neznam, ale neprijde mi to jako nezname ci exoticke jmeno
Luna No Máňa je fakt hruza hruzouci, ale nikdo si mi tak uz hodne dlouho nedovolil rict. Ale nedat kvuli tomu jmeno Marie je skoda :)
Zarinya jaká je řecká verze marka?
Manžel chtěl Ježíšu nebo Heroda a pak přišel se Žibřidem, kterého mu poradil hodný kolega.
Muž Žibřida taky někde vyštrachal a pořád mě s tím strašil
Jména jsou vděčný téma!
Potrefenáhusa tchyne mu rikala Marko,spravne je Markos.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí