barbucha je přepí...afektovaná, ale vizuálně nemám výhrad
VIP zjevy
jinx Mutziputzi nechte už ty Elišky být, jo? ![]()
kdo by řek, že to jsou stejný šaty co?...sorry tak jenom sukně

barbucha myslim, že multikulti se týká celkem malýho zlomku lidí, aby štěpán někomu vadil
Ale tohle je dobrá nešťastnice, raperka

nolita nevim, co meli za zatmeni :)))
barbucha je přepí...afektovaná, ale vizuálně nemám výhrad
To zcela určitě je, ale já mám i ty výhrady - se mi zdá, že k tomu sexy tělíčku má vobrovskou hlavu! (a úhlem záběru to neni)
Ty druhý šaty jsou taky strašný (no navíc na podivný figuře), a úplně nejvíc nejstrašnější je ta raperka. Na celopotetovaný tělo navlíct růžovou krajčičku, to je teda fakt pocuc. Kapku konzistence (názorů i stylů) by to chtělo!
barbucha myslim, že multikulti se týká celkem malýho zlomku lidí, aby štěpán někomu vadil
No blbě se to přepisuje, při představování to taky neni úplně srozumitelný... myslela jsem multikulti jakožto setkávání s cizinci nebo v cizině.
barbucha Já mam taky velkou hlavu proti tělu, mam to dědičný, chudák matka musela na brannejch cvičeních běhat jediná s maskou s chobotem, protože ta menší s našroubovanym filtrem jí byla malá, těžký dětství!
Jinak Strýcová u mě teda dobrý, jak postava, tak styling, lepší než Andy v tomto případě.
barbucha no a to si právě myslim, že se to týká malýho zlomku, kterýmu by to (nevim jak?) mohlo nějak překážet- jinak já pracuju v multikulti organizaci, cizinců tady máme dost (včetně Japonky a pár Italů) a mně dělá největší problém holka z Litvy, jejíž příjmení si nejsem schopná zapamatovat ani bez interpunkce
Mně se moc nelíbí ten vršek u Strýcový, no vlastně... se mi nelíběj ty hadry vůbec, v žádný variantě.
Tak ty litevský jména jsou kapitola sama pro sebe a litevština vůbec je hodně zvláštní, já ji neznám, snad nikdy jsem ji naživo ani neslyšela, ale tak nějak vypadá každičký slovo jako hotovej jazykolam! Ale zajímavej jazykolam ![]()
Vémola u mě dost zabodoval!![]()
Na gratulaci k dítěti nám Vémola zaskočeně odpověděl: „K jakému?“
Brzy nato se MMA bijec rozepsal více. Vyjádřil své nepochopení nad chováním Lely na Instagramu.
„Nevím, co Lele hrabe a že těm lidem něco k tomu nenapíše. Asi ji baví ta jejich pozornost a že je středem zájmu. Asi by ho (dítě) chtěla. Kdyby nějaké bylo, bylo by fajn to říct nejprve mně. Já žádné mimino momentálně nechci a ani neplánuji,“ svěřil se Vémola.
Jeho partnerka je ale jiného názoru. Nedávno zasněně vyprávěla o tom, že by měla ráda dceru a má pro ni už i vymyšlené jméno.
„Dokud se sebou nezačne něco dělat, nebude (dítě) nikdy,“ překvapil zápasník.
Vémola poté vysvětlil, co mu na partnerce tolik vadí.
„Dva roky je už nezaměstnaná a nedělá vůbec nic. Slíbila, že půjde do práce. Jestli to chce řešit tím, aby nemusela nic dělat a šla na mateřskou, a já se musel starat jak o ni, tak o dítě, na to ať zapomene,“ říká bijec.
„Já chci někoho, kdo se mnou bude království budovat, ne ho rozebírat. Takže ať napřed ukáže snahu a pak budou děti,“ zakončil Vémola.
Oslovili jsme i jeho partnerku Lelu. Ta byla poněkud zaskočená a nejprve ani nemohla uvěřit tomu, že by Karlos něco takového řekl.
„Nevím, co k tomu říct. Toto slyším poprvé. Všechno mezi námi je v pořádku, bydlíme spolu,“ sdělila nám sexbomba.
Krehutka ja elisku mela v planu, mne se libi moc!:-) ale mam chlapecka no:P
viktorka_od splavu já tam slyšim lišku a lišej, ani jedno nic pěknýho, plus taková slovanská zdrobnělá zkomolenina, no za trest pro děvče
Mutziputzi Zdravá komunikace ve vztahu, oujé ![]()
jinx nolita Moje mladší sestra měla být původně taky Karolína, ale protože máme dlouhé příjmení, vybrali naši nakonec Kláru. Rodinná historie tvrdí, že když ségra doma brečela, stěžovala jsem si já, že měli přinýst radši tu Karolínu!
Znám jednu Elišku, zrzavou jak lišku... chudák holka, no...
Mutziputzi Ja rada zdrobneliny,mne jak nekdo rekne nezdrobnele,tak jsem z toho cela nesva I v praci jsem si na to musela zvykat, proc me nikdo nema rad:-D A doma, horsi jak nadavka!
Že by měl Vémola víc rozumu, než vypadá?!
Mutziputzi To měl asi lépe vybírat, tady si nemyslím, že to s Lelou klapne. Ačkoliv by mě zajímalo, jak velký bude průnik mezi ženami, které jsou schopny proaktivně budovat "království" (ať už tím teda myslí cokoliv) a těmi, co se nechají přifouknout tak extrémně, jak to on má rád.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí