Krehutka Jsem jí slyšela mluvit a neni blbá, pokud vim má i VŠ
VIP zjevy
RoSa Já bych byla zrzavá ráda, ale bohužel mi nikdo nedal na výběr. A chemicky to dohnat moc nejde, není to ono.
Mutziputzi chytrá klidně být může, ale tady to bude spíš o ambicích. Přijde mi dost nepravděpodobné, že by se po dvou (?) letech probrala k aktivitě. Ale tak je to jen jeho tvrzení, že nic nedělá, třeba je pravda někde jinde.
jinx zrovna proti Elisce nic nemam, jen mi obecne vadi jmena, ktera jsou zdrobnela uz v zakladnim tvaru (totez Stepanka).
Ono to je cely osemetny. Napriklad se mi moc libi jmeno Magdalena, ale jako jeho nositelka s nim extra spokojena nejsem. Ale puvodne jsem mela byt Josefina, tak tam jsou ty kratke verze jeste horsi![]()
Krehutka ambice no, vono ale taky choď s těma kozama někam na vosmičku do rachoty, Karlos by moh mít trocha pochopení
Taky to tak vidím, trochu si myslím, že práce, na které by se se svým vzhledem hodila, by se zase třeba nelíbily Karlosovi. A nemyslím nic hnusnýho, nevím nic o jejím vzdělání a dovednostech, ale prředstavuju si ji jako hostesku, grid girl, prostě "ozdoba" někde.
dynda na recepci kliniky plastickych operaci ideal, proti tomu by nemel nikdo namitky. a aspon by se do toho lidi tak nehrnuli![]()
O tý Vědunce jsem docela přemýšlela pro dceru, ale přes tu zdrobnělinu jsem se nepřenesla. Ono bez Lunardi už to stejně nemá ten rytmus.
Hele, ale je fakt tak povedená, nemá ten obličej trochu moc?
Mutziputzi VS muze mit i uplny blbec, ale pokud mluvila rozumne budiz
Mutziputzi Jo a ze se vracim k tematu, ja bych ti rikala Luciku! Jeden muj kamarad ma novou pritelkyni Lucika:-D. Je to desny, navic Lucik vazi asi 100 a drzi ho desne pod pantoflem, takze to vybordne sedi takovyhle jmeno:-D
Mutziputzi VS muze mit i uplny blbec, ale pokud mluvila rozumne budiz
s tim obecně dost nesouhlasim, úplnej blbec ne a obvykle to řikaj ty co jí sami nemaj
Mutziputzi Tak že by chodila makat do Lidlu nebo někam do kanceláře snad ani nemyslel (taky s tím vzhledem by to byl asi problém). Chápala bych to tak, že slečna rozvine nějakou svou podnikatelskou aktivitu. No a na to ne každý má a u ní si říkám, že kdyby tíhla tímto směrem, už by asi měla něco rozjetýho. Jako být jeho dohazovačkou, fakt nevím, do kterýho pytle bych hrábla :-).
Karja Lucíka bych ti dovolila![]()
Mě úplně omylo, když budoucí třídní učitelka začala dítku říkat Frantíku (i když na triku měl jasně napsáno Franta). ![]()
Nepatří to do VIP zjevů, ale VIP to je. Keanu je osamělý, bych se klidně přihlásila.
Nepatří to do VIP zjevů, ale VIP to je. Keanu je osamělý, bych se klidně přihlásila.
já taky ![]()
brrr To já radši uvolněnýho Bradleyho Coopera
brrr Potrefenáhusa tak sem treti v poradi.![]()
Mutziputzi no sem rada,zes me neprebehla
(nez sem to dopsala)jo nech si Bradleyho.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí