VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. června 2019 12:51

Zarinya Keanu Reeves je na mě moc od pohledu tragéd, takový mě rozčilujou

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 07. června 2019 12:59

Mutziputzi Nad Bradleym jsem taky uvažovala, ale Keanu je Keanu.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. června 2019 13:04
Reakce na Gatita:

jinx zrovna proti Elisce nic nemam, jen mi obecne vadi jmena, ktera jsou zdrobnela uz v zakladnim tvaru (totez Stepanka).

Ono to je cely osemetny. Napriklad se mi moc libi jmeno Magdalena, ale jako jeho nositelka s nim extra spokojena nejsem. Ale puvodne jsem mela byt Josefina, tak tam jsou ty kratke verze jeste horsi

​magdalena se mi libi, i ta Josefina, ale ta fakt jen v teto verzi 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. června 2019 13:13

kdybych teda měla fakt na výběr, beru taky bradleyho

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 07. června 2019 14:28

brrr Mně tohle to hrození se, že někdo začne použivat variantu jména, která se mně nelíbí, přijde kapku mimo. Zvlášť když ta varianta je celkem předvídatelná. Já jsem si tím totiž prošla - třídní a po něm i spolužáci mi začal říkat zdrobnělinou, která mámě přišla hanlivá a vyčítala mi, že si tak nechám říkat.  Měla jsem z toho docela traumátko - jako oni mne teda nemaj rádi? Ake vždyť jedna spolužačka tak po mně pojmenovala i panenku? Ale když to říká maminka?

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 07. června 2019 14:38

Sweet Potato Tam šlo hlavně o to, že děti měli mít na triku jmenovku, jak jim má paní učitelka říkat. A ta udělala z Franty Frantíka. Mi to trhá žíly, ale dítku to prý nevadí. My mu říkáme různě, ale Frantík je fakt divný.

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 07. června 2019 14:43

brrr Asi přišel pani učitelce Franta málo zdrobnělej. Chtěla být asi milá. Ale taky bych čekala, že se té jmenovky bude držet. Některé malé děti fakt slyší jen na jednu variantu. Frantík je divnej, rozhodně. Jenže to bohužel hrozí, když je někdo František.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 07. června 2019 15:02

brrr Sweet Potato Paní učitelka v první třídě se každého dítěte hned první den školy zeptala, jak mu má říkat-a můj syn řekl variantu jména, jakou nikdy (a nikdo v rodině) nepoužíváme! Byla jsem docela překvapená....Ale on je vůbec svéráz, jako asi čtyřletý ve školce učiteku (poté co na něj zavolala běžnou zkráceninou) vyzval, aby mu říkala nezkráceným jménem (něco jako Václave místo Vašku), protože TO je jeho jméno... měla z toho docela srandu a dlouho mu tak pak skutečně říkala. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 07. června 2019 15:04

Garfie moje kamaradka si celou zakladku vybojovavala, aby se ji říkalo Marie 

a prej: a pak se v devitce přistěhoval můj budoucí manžel a začal mi říkat “Máňo!!!”

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. června 2019 15:12
Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 07. června 2019 15:25
Reakce na Mutziputzi:

​s tim obecně dost nesouhlasim, úplnej blbec ne a obvykle to řikaj ty co jí sami nemaj

​Mám dvě VŠ a taky několik spolužáků - blbců, kteří absolvovali se mnou. Obzvlášť u mé původní VŠ lituju lidi, co na ně v práci narazí.

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 07. června 2019 15:32

Potrefenáhusa smarja! Máňa je fakt to nejhorsi, co jde ze jmena Marie udelat! Taky se mi tak nekdo nekdy pokousel rikat. Ja mam nejradsi, kdyz mi lidi rikaj Marie, parkrat se mi stalo, ze mi nekdo zacal vysvetlovat, ze je to osklivy a tvrdy a ze mi bude rikat Maruška 

20970 příspěvků moje polička 07. června 2019 15:52

KapkaMM Mám ten level blbec asi nastavenej jinde

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 07. června 2019 16:12

Mutziputzi Nemyslim. Kdybys tyhle potkala, hned bys prozřela. Btw. stejně je podezírám, že diplomky jim už v tom pravěku psala nějaká námezdní síla.

Offline KonečněTady
139 příspěvků moje polička 07. června 2019 17:26

To mi připomnělo, jak dcera (tehdy cca 4 roky), na nějaké organizované rekreaci rodičů s dětmi, na dotaz jak jí mají ostatní říkat, suverénně odpověděla, že Ribana. Od té doby jí tam všichni říkali Ribanko a na mě s manželem koukali jak na naprosté magory, kteří takto pojmenují své dítě :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. června 2019 17:38

KonečněTady

ten ctvrtej rok je asi zlomovej,protoze muj syn mi vycital,proc sem mu nedala jmeno Herkules.

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 07. června 2019 17:39

Frigamám kolegyni (cca 43), která chce říkat Maruško, i se tak představuje. Přitom Marie je tak hezký. To samé Anna. Ale ty její odnože Ančo, Andulo, to je děs.

My máme Sáru, hodně se mi to jméno líbí už cca 20 let, a bere mě ďas, když jí náš soused řekne Šárko. To je zase jméno, který se mi prozměnu nelíbí vůbec, byť je třeba dost podobné.

20970 příspěvků moje polička 07. června 2019 17:41

Kamaradky manzel dost vehementne prosazoval Anakina

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. června 2019 17:44

Mutziputzi a prosadil?

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 07. června 2019 17:51

Potrefenáhusa  To je výborný, ta si ho vzala jen aby ho to odnaučila!!!