Čert vem ruce, ty jsem na ní vždycky měla svým způsobem ráda, nějak se mi k ní hodily, ale co je to za zvláštní urputný výraz kolem úst na té druhé fotce?
Vždycky jsem SJP moc milovala a vidět ji takhle mně hodně mrzí.
Čert vem ruce, ty jsem na ní vždycky měla svým způsobem ráda, nějak se mi k ní hodily, ale co je to za zvláštní urputný výraz kolem úst na té druhé fotce?
Vždycky jsem SJP moc milovala a vidět ji takhle mně hodně mrzí.
co je na tom k mrzeni? jako zestarla docela rychle, to jo, ale zas nikdo nemladnem, ze, ani ta SJP holt neni vyjimka.
její současné ruce nemůžu nikde najít, ale ona celá vypadá tak na 70
čím víc plastik, tím větší otřes.
Stárnutí mne nemrzí, spíš to stárnutí s platickými operacemi...
jako je fakt, ze ta druha fotka ji vubec nelichoti, zadnej photoshop a navic k tomu ty cerny oci a zamracenej skleb ... ma smulu v tom, ze ji dost brzo povolily kontury, takze fakt vypada tak jako zvadle. na druhou stranu neni uplne vyplastikovana k nepoznani, nebo myslis, ze jo?
vypadá to teda děsivě. mně ještě není padesát a povolený kontury mám taky:-((( ale tady to vidím uplně zjevně i já laik že je to brutus kombinace s možná zrovna nově aplikovaným botoxem (to čelo a nad horním rtem![]()
možná je to nějakej zlovolně zachycenej mezistupeň mezi jednotlivýma zákrokama? uff
no já si rači ponechám ten svůj starej dobrej čumák:D
Tak snad si z toho vezmeš ponaučení. Diblíkem prostě jen ve dvaceti!
A vidím dobře i náznak kačírka? Jako fakt, na starý kolena? ![]()
není
není.
No nechcete snad říct, že byla před těma třiceti (čtyřiceti?
) lety hezčí?!
zakryj si vlasy ty jsou strašný (plus obočí) a-?
- a nos jak bramboru?
No, co se mě týče, SJP by měla chodit zakrytá odjakživa a setrvale
Jak ta mi tím svým nechutným mrckováním znechutila celej Sex and the City! ![]()
Není tohle spíš výsledek všelijakých diet apod. co ty herečky drží? Tělo vyzábne a unaví se.
Trocha podkožního tuku by jí jen prospěla už v době seriálu a kontury trochu vyhladila.
pche! velký nos velkého ducha značí, to nevíš?:D btw zrovna mi to tu běží, chjo, to máš recht že hrozný, ale komplet, sjp za to nemůže:P
mně na ní přijde akorát velký nos, na té vaší fotce. a obrobočí, ale to se dá docela dobře korigovat. měla pěkné oči, háro na dvě hlavy...a velký nos se dá pěkně vynést, viz barbra. neměla tak vychrtnout, její tělo na to asi nemá a jak stárne, tak jí to vrací s úroky :(
no nestarne zrovna hezky, to je fakt

nejhezci byla cca v tomto obdobi (taky od dob Carrie uz je to cca dvacet let)

no a pro pobaveni (ta halenka, ta ofinka
)

Nojo, diety, a taky opalování ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.