Prostě krasavice nebyla nikdy, ani zamlada. Ovšem současnost je děs a hrůza, leda tak do nějakýho horroru...
VIP zjevy
pche! velký nos velkého ducha značí, to nevíš?:D btw zrovna mi to tu běží, chjo, to máš recht že hrozný, ale komplet, sjp za to nemůže:P
Co se ti na tom nepáčí, moc naivní jsou holky jo?
Mně se líbí místní přesvědčení, že kdo není obalen tukem tak drží šílený diety a vychrtnul)))
v pripade JSP jsem presne o tomhle presvedcena celkem silne.
Chapala bych kdyby mela hubeny a tlusty obdobi, ona je furt stejna
Jo, na starý kolena je třeba se vypolstrovat tukem, aby byl člověk krásnej, neasi!
ja osobne to az zas tak do extremu nehrotim, ale proti gustu ![]()
Ja bych chtela aby mi ty co radi to obaleni sadlem ukazaly jedinou zenskou, ktery 10 kilo speku pridalo na krase!
Nebuďte hamoun, a spokojte se s třemi až pěti ![]()
treba angelina jolie. nebo teda ja, ale nejsem zadna célebrita, tak nevim, jestli se te pocita ![]()
tak já myslím, že když ten podkožní tuk není vůbec žádnej, tak prostě jak věkem povoluje kůže, jsou ty vrásky, žíly atd. mnohem nápadnější. Mně se to třeba nelíbí, ženský s trochou sádla mi přijdou hezčí. Jako neříkám, že maj bejt ženský bečky obalený tukem, ale tohle je opačnej extrém.
viz třeba ta šinkorová, meg ryan, renee zelweger...všichni se pak divěj, co se jim stalo (plastiky teda teď pomíjim)
Angelina kdyby pribrala stejně nebude vypadat jako Lara Croft, ne ja fakt neznám nikoho komu by kila navíc prospěly, úplně alergická jsem na výraz "se spravit"![]()
Tak u Jolie si myslíte, že by byla hezčí. To není důkaz ;)
tak ja nevim, odpovedela jsem na otazku, zda znam zenskou, ktery by kila prospely.
rekla jsem jolie, vychazim ze srovnani fotek, kdy je uplne vychrtla, s fotkama, kde vypada jakz takz.
co na tom presne neni dukaz?
tak zas to nezen do extremu, o nejakym spraveni jsem vubec nemluvila a ani nikdo jinej.
Tehdy byla prostě mladší, to neplatí. Důkaz je hubená, která po ztloustnutí zkrásněla ;)
ja mivala 55 kilo na 180, ted mam 65 a myslim, ze vypadam lip. fotky davat nebudu, panc se mi nechce, ale aby bylo jasny, v jakych intencich se bavime, panc mam pocit, ze si pod tim mozna kazdej predstavi neco jinyho.
ze ty to neberes jako dukaz je pro me celkem irelevantni uprimne receno, odpovidala jsem na otazku, nemuzu za to, ze se ti nelibi odpoved ...
Jak píše Pinot, Jolie stárne tlustá i hubená, to není důkaz![]()
viz vyse, neni muj problem, ze se ti nelibi ma odpoved ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí