VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Souhlasím s Váma, fakt to vidím na sobě, kdybych neměla teď o pár kilo víc než před deseti lety, tak v ksichtu vypadám jak zombie. Problém je, že je třeba vybalancovat těch pár kilo, co jsou tak akorát. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:43
Reakce na Lilly_Ku:

Měla jsem 45 kilo a teď při šedesáti taky vypadám líp. Ale stejně jako MuciPucinu mě dráždí tuk jako návod na zkrásnění. Každý to cítí a vnímá jinak, dávám přednost vráskám, šlachám a vystouplým žilám před vyšší váhou ;)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:43

mně přijde Jolie krásná pořád, jen je prostě příšerně vychrtlá a pár kilo navíc by jí prospělo úplně určitě, neříkám dvacet teda, i když jestli váží 40 kilo, tak klidně i těch 20)

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:44
Reakce na Pinot Noir:

ted mi teda unika, v o cem ze se to vlastne dohadujeme. ja nikomu tuk na zkrasneni nedoporucovala, za me at si kazdej s telem zachazi, jak chce. proste jsem uvedla priklad, co se mi libi vic.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:44
Reakce na Pinot Noir:

tak třeba kdyby SJP vážila místo 45 těch 60 jako vy, třeba by taky vypadala líp, ne?

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:45
Reakce na Lilly_Ku:

ze ty to neberes jako dukaz je pro me celkem irelevantni uprimne receno, odpovidala jsem na otazku, nemuzu za to, ze se ti nelibi odpoved ...

Přečti si otázku líp ;) Nebyla o tom, kdo BY vypadal líp, ale kdo opravdu líp vypadá. V tom případě Jolie není správná odpověď ;)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:46
Reakce na Lilly_Ku:

Tvoje odpověď bude super, až se tě budu pták komu si myslíš, že by slušelo přibrat, teď je tvůj problém, že mi odpovídáš na něco na co se neptám

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:49
Reakce na Pinot Noir:

odpovidala jsem na to, ze se mi obrazky jolie, kde vazi vic, libi vic, nez ty, kde vazi min. tim bych to ze sve strany ukoncila.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:51
Reakce na Potrefenáhusa:

tak třeba kdyby SJP vážila místo 45 těch 60 jako vy, třeba by taky vypadala líp, ne?

Třeba jo. Jenomže ona je hubená celoživotně, myslím, že člověk, který je zvyklý na své tělo, těžko přibere jen proto, aby měl míň vrásek. Já přibrala, protože jsem neměla sílu vyjít schody, nejsem na takovou váhu stavěná. Ona je třeba v pohodě.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:54
Reakce na Pinot Noir:

to jo, jenom se tady vyrojily otázky, proč vypadá tak blbě/staře/vrásčitě, když je ještě docela mladá, odpověď na to podle mě fakt je to, že je prostě moc hubená a nemá žádnej podkožní tuk, jestli by tlustší vypadala líp jako fakt líp, je otázka, ale vrásčitá by podle mě rozhodně míň byla, protože by to podkoží bylo prostě trochu vyplněný.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Asi jo. Mně stejně přijde nehezká v jakémkoliv provedení. Zato Angelina se mi líbí i takhle smrtelně hubená.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:59
Reakce na Pinot Noir:

Angelina je fakt krásná.

Ale mně se sjp na začátku sexu ve městě fakt teda líbila 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. června 2017 10:04

Jako Carrie vypadala super! To že nedrží hladovku se dosti pozná mimochodem na prsou, jako vychrtlá dietářka by neměla žádný.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. června 2017 10:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně se líbila ve filmu Na dostřel s Brucem Willisem, tam nebyla za krásku, ale sympatickou holku. V té poloze se mi líbila hodně. Ale pasovat ji do role krasavice, to mi nesedí. Asi jako když chtějí udělat krásku z Evy Holubové ;)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 15. června 2017 10:10
Reakce na Pinot Noir:

mně by to sedělo i k těm začátkům Sexu ve městě, když to byly defacto ještě holky, pak jak tam řešily pořád dokola nějaký pseudoproblémy a byly čím dál starší ,mi už přišlo, že ten seriál začíná karikovat sám sebe.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. června 2017 10:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, souhlasím.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. června 2017 10:32
Reakce na Potrefenáhusa:

tez souhlasim

btw k tomu "spraveni se" myslim ze to muze fungovat do urciteho veku kdyz se ten tuk rozdeli rovnomerne na zenske tvary atak. pribrat v 50+ z toho bude akorat tak pupek

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 15. června 2017 10:33

jojo, je třeba na to pamatovat už dřív!

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 15. června 2017 10:58
Reakce na Potrefenáhusa:

ja si pamatuju, kdyz jsem poprve videla sex ve meste, to mi bylo asi treba sedmnact, zila jsem v olomouci a vubec jsem nechapala, co presne ty svobodny tricatnice ve velkomeste jako furt resi.

a svups, o patnact let pozdeji jsem svobodna tricatnice ve velkomeste :D

Offline Beranka
422 příspěvků moje polička 15. června 2017 11:42
Reakce na Potrefenáhusa:

mně by to sedělo i k těm začátkům Sexu ve městě, když to byly defacto ještě holky, pak jak tam řešily pořád dokola nějaký pseudoproblémy a byly čím dál starší ,mi už přišlo, že ten seriál začíná karikovat sám sebe.

Zejména film č. 2, uuáááá!!!

A SJP mi přijde, že setrvale bere prášky na odvodnění.