Mutziputzi Sasa Vondra ma nahodou ted s tim culikem a fousama velky charisma ![]()
VIP zjevy
barbucha viktorka_od splavu Já si taky myslela, že je to Bridget Jones, a ten pán mi k ní moc nepasoval. Já nevěděla, jak Prchal vyladá.
Marika taky sem myslela,ze nejaka rodinka prepadla B.J.k foceni....![]()
Tady je to samá kuchtička a vy neznáte Ditu Pecháčkoou???
já neznám vůbec nikoho, o kom se zde poslední dobou hovoří ![]()
Mutziputzi tak to jmeno ctu poprve![]()
Zarinya Za jejího šéfování býval Apetit super. Pak dělala takový ten receptový magazín Alberta, u kas prý o něj bývala rvačka.
co teď dělá netuším. BJ se fakt podobá
Zarinya tebe omlouvá to, že nežiješ tady, Dita Pecháčková je fakt docela profláklá, já to teda nesnášim, to vaření s příběhem, ale jednu dobu to z tý televize vyskakovalo, i když člověk nechtěl
Sweet Potato on ten albert magazín jsem se teda rvala taky, byl fakt dobrej
Sweet Potato teď asi kojí, ne?
Potrefenáhusa Jo, vím, byl jak Apetit z těch lepších časů. Ale do Alberta nechodím, proto píšu prý.. Občas mi ho někdo věnoval.
Samantha to dítě se narodilo v roce 2014, předpokládám, že je to nějaká starší fotka, nad kterou se tu pohoršujeme
Sweet Potato zato ted pod novou sefredaktorkou stoji Albert magazin za prd. Ona to fakt delala dobre. Ale myslim, ze nikdy nemela chodit do televize, protoze u Deniku Dity P. jsem dost trpela tim, jak neumi mluvit a jak ma takovej nudnej otravenej neprijemnej hlas a projev...
Samantha pětiletý dítě? či v čem spočívá hůmor?
Potrefenáhusa No já je neznám, takže pro mě neutrál.
Ale datum narození dítěte v roce 2014 nemusí nutně znamenat konec kojení, jak tady někde bylo uvedeno
Mutziputzi V ničem, to uznávám. Jen jsem myslela, že je na mateřské, takže zkratka.
razorblade ano presne aj y som jej varenie pozerala ale ten prejav som nedokazala vytesnit.
Mutziputzi Sasa Vondra ma nahodou ted s tim culikem a fousama velky charisma
Tak to vůbec ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí